Terug naar overzicht
Het is tijd voor een betere oplossing.

De finance manager
van Orcampa

Het is tijd voor een betere oplossing.

Je zal maar op deze manier naar je werk moeten; met een computerkast onder je arm naar kantoor. En toch gebeurt dit vaker dan je zou verwachten. Ook zijn er nog veel mensen die denken dat Word, Excel en Teams niet op een Mac, iPad of iPhone werkt. Of dat Apple-producten voor hun bedrijf financieel buiten hun bereik liggen. En privacy vinden ze voor zichzelf wel belangrijk, maar voor hun eigen business denken ze er niet over na. Ontdek hier welke betere oplossingen Amac Pro jouw organisatie kan aanbieden. En neem net als Ronald van Orcampa contact op met Amac Pro.
Neem contact op met Amac Pro
Het is tijd voor een betere oplossing.

Microsoft 365 op Mac

Al sinds jaar en dag is Microsoft 365 de meest gebruikte software bij bedrijven en door consumenten. Vrijwel iedereen kent Word en Excel, maar de suite van Microsoft bevat veel meer tools die samenwerken – ook op afstand – eenvoudig en makkelijk maken. En het mooiste is dat de Microsoft-producten probleemloos werken op Apple-apparaten. Zo kun je dus zakelijke software gebruiken op je favoriete devices.
Meer weten over Microsoft 365 op Apple-apparaten?

Betaalbare hybride werkplek

Nu thuiswerken steeds vaker gebeurt, is het belangrijk om werknemers een complete, moderne én veilige werkplek te kunnen bieden. Toch zijn de investeringen die je moet doen om hybride werkplekken aan te schaffen vaak erg hoog. Door te kiezen voor lease, hoef je geen grote investering ineens te doen, maar spreid je het totaalbedrag uit over de totale looptijd van de overeenkomst. Zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan.
Ontdek het leasen van een moderne werkplek

Veiligheid en privacy

Niet alleen jouw gebruikers, maar ook jouw bedrijfsgegevens moeten goed worden beschermd. Door de geavanceerde, ingebouwde beveiliging zijn Apple-producten op alle fronten veilig. Bovendien staat de beveiliging het gebruiksgemak niet in de weg, zodat je werknemers kunnen werken zoals ze willen. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsdata veilig is, ook al bevinden die zich niet meer binnen de muren van je kantoor.
Lees meer over veiligheid en privacy van Apple-apparatuur


Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.