Terug naar overzicht
Tevreden collega's nodig? Geef ze een keus!

De HR manager
van Orcampa

Tevreden collega's nodig? Geef ze een keus.

Als je bij een bedrijf gaat werken, dan kan je doorgaans niet kiezen wat voor een soort laptop of telefoon je krijgt. De organisatie bepaalt dat dan. Je ontvangt een computer model X en een smartphone type Y. Daar moet je het mee doen. Maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Bij Orcampa geven ze hun werknemers de keus. Zij mogen zelf kiezen met wat voor een soort computer en telefoon ze willen werken. En dat kan makkelijk, want de meeste software werkt in de cloud en zakelijke apps als Word, Excel, PowerPoint en Teams zijn platformonafhankelijk. Je hebt tegenwoordig dus wat te kiezen.
Ontdek het Employee Choice Program
Tevreden collega's nodig? Geef ze een keus!

Haal méér uit Apple-producten

Een echte HR manager weet zo goed mogelijk alles uit de bedrijfsassets te halen. Die weet wat de behoeftes zijn en kan het personeel daar ook in voorzien. Om nog meer uit de producten van Apple te halen, maakt Orcampa gebruik van de Amac Pro Kickstart. Met de Kickstart-trainingen ben je snel helemaal up-to-date en kan je nog productiever aan het werk.
Snel productief met de Amac Pro Kickstart

De zakelijke voordelen van Apple-gebruik

Vaak wordt over het hoofd gezien hoe techniek een stempel kan drukken op een organisatie. Een niet of tegenwerkend apparaat kan de boel behoorlijk ophouden. En elke keer een beetje gedoe met een device, kost je bedrijf uiteindelijk veel tijd en geld. Lisa heeft daar dankzij de producten van Apple bijna geen last van. Sterker nog, het levert haar veel voordelen op!
Apple in het bedrijfsleven


Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.