Terug naar overzicht
Amac Pro is jouw IT-collega

De IT’er van Orcampa

Amac Pro is jouw IT-collega.

IT-afdelingen zijn doorgaans veel tijd kwijt aan het oplossen van vervelende computerproblemen. Een computer die vastloopt of last heeft van een virus. Of updates die niet worden uitgevoerd, met alle gevolgen van dien. Bij Orcampa werkten een paar afdelingen al met Apple, en deze afdelingen hadden vrijwel nooit last van dergelijke IT-problemen. Ook dat is een reden dat bij Orcampa nu Apple-producten op alle afdelingen worden uitgerold. IT’er Mahmoud is blij met de volledige overstap naar Apple. En niet alleen Apple maakt zijn leven makkelijker. Ook Amac Pro doet dat met onze Device as a Service-oplossing.
Ontdek onze Device as a Service-oplossing
Amac Pro is jouw IT-collega

Alle Macs in goede handen

Als IT’er zijnde wil je dat je al je collega’s zonder problemen kunnen werken met hun MacBooks. Maar even over de schouder meekijken is tegenwoordig lastiger geworden nu iedereen zo mobiel werkt. Amac Pro biedt Pro Support Membership aan. Hiermee is jouw organisatie verzekerd van een soepel werkende werkplek. We monitoren jouw Mac(s) op een correcte technische werking en komen proactief in actie wanneer we een issue ontdekken.
Ontdek Pro Support Membership


Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.