Terug naar overzicht
Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Verschillende betalingsmogelijkheden
bij Amac Pro.

Naast onze leasemogelijkheden biedt Amac Pro organisaties en instellingen diverse betaalmogelijkheden aan. Betalen op krediet, vooruitbetaling of betalen in de winkel is bij ons mogelijk. Lees hier onder hoe het werkt.

Betalen op krediet

Als bedrijf of organisatie heb je bij Amac Pro de mogelijkheid om achteraf te betalen. Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden. Neem contact op voor de kredietvoorwaarden.

Vooruitbetaling

Maak het factuurbedrag veilig en eenvoudig over op onze rekening. Onze betalingsgegevens ontvang je aan het einde van het bestelproces en per e-mail. Let op: de levertijd begint na ontvangst van de betaling.

Ophalen (en betalen) in de winkel

Uiteraard kan een zakelijke bestelling ook in een van onze winkels bij jou in de buurt opgehaald worden. In onze Amac winkels kan je contant betalen, pinnen en gebruik maken van Visa of MasterCard. En natuurlijk Apple Pay.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.