Terug naar overzicht
Amac Pro Starterslease

Amac Pro Starterslease

Een vliegende start met je nieuwe onderneming!

Als je een nieuw bedrijf begint, dan ga je natuurlijk voor een superstart. Daarom biedt Amac Pro startende bedrijven een unieke lease-oplossing. Zo kan je gelijk aan de slag met MacBook, iPhone en/of iPad en bijbehorende accessoires. Investeer dus direct in je start-up. Zonder de hoge kosten. De beste tools leveren je de beste resultaten.
Vraag de Amac Pro Starterslease nu aan

De Amac Pro Starterslease

Een nieuw bedrijf starten is een geweldige uitdaging. Helaas krijg je niet altijd de financiële ondersteuning die je nodig hebt. Onze Amac Pro Starterslease is ideaal voor als je goed van start wilt gaan met jouw nieuwe bedrijf. Samen met onze partner Computer Lease Nederland (CLN) heeft Amac Pro een lease-oplossing ontwikkeld waardoor jij niet hoeft te wachten met investeren. Met een vast bedrag per maand weet je ook direct waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

Waarom kiezen voor onze Starterslease?

Start je alleen of met een klein team? Heb je alleen een MacBook nodig of wil je een complete Apple-werkplek, inclusief accessoires? Beheer je zelf alle apparatuur of wil je dat Amac Pro de devices beheert? De Amac Pro Starterslease is helemaal naar jouw wens in te richten. Dankzij onze lease-oplossing is de perfecte IT-oplossing nu voor start-ups beschikbaar. Wil je nóg meer uit de producten halen? Voeg de Amac Pro Kickstart toe aan de lease. Dankzij deze training ben snel productief met Mac, iPad of iPhone.

Apple voor jouw start-up

De producten van Apple zijn ideaal voor startende zzp’ers en mkb’ers. Zo gaat bijvoorbeeld de batterij van Apple-producten de hele dag mee, werken devices perfect onderling samen én je krijgt er een groot aantal productieve apps gratis bij. Met apps als Agenda, Contacten, Notities, Pages, Numbers en Keynote zit jouw kantoor in je binnenzak. En dankzij iCloud synchroniseert het automatisch met al je andere Apple-devices. Werk je liever met Word en Excel? Geen probleem, deze apps werken ook prima op Apple-producten.
Amac Pro Starterslease

Hoe gaat het in zijn werk?

De Amac Pro Starterslease bestaat uit 4 simpele stappen:

  1. 1. Amac Pro adviseert hoe jouw ideale werkplek eruit ziet of Amac Pro stelt op basis van jouw wensen een ideale werkplek samen.
  2. 2. Na je akkoord op ons voorstel neemt onze partner CLN contact met jou op.
  3. 3. CLN beoordeelt je aanvraag binnen 24 uur.
  4. 4. Als alles in orde is, levert Amac Pro daarna jouw bestelling.

Wat zijn de voorwaarden?

Om gebruik te kunnen maken van de Amac Pro Starterslease zijn er een paar voorwaarden waar jouw start-up aan moet voldoen:

  • Jouw nieuwe bedrijf bestaat langer dan 3 maanden
  • Je kan twee verstuurde facturen overhandigen, incl. betaalbewijzen
  • Je doet een aanbetaling ter waarde van 3 maanden
  • Betaling is per kwartaal vooruit, op basis van automatische incasso
  • Er mag geen negatieve BKR-registratie zijn

Snel aan de slag met de Amac Pro Starterslease!

Wij zijn benieuwd naar jouw plannen en gaan graag met je in gesprek, over hoe wij je verder kunnen helpen met onze kennis over Apple-producten.
Vraag de Amac Pro Starterslease nu aan

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.