Terug naar overzicht
Amac Pro ZZP-lease

Amac Pro ZZP-lease

Laat de kracht van Apple voor jou werken!

Elke zzp’er of freelancer weet dat het bedrijfsleven vandaag mobieler dan ooit is. Daarom maakt Apple producten waarmee jij overal betere beslissingen kan nemen. Met de krachtigste, veiligste en meest intuïtieve producten – en honderd­duizenden apps in de App Store – zijn er voor jou geen grenzen. En om een extra stap te kunnen maken heeft Amac Pro een unieke lease-oplossing voor zzp’ers.
Vraag de Amac Pro ZZP-lease nu aan

De Amac Pro ZZP-lease

Werk je als freelancer of zzp’er, dan kan een grote investering een financiële uitdaging zijn. De Amac Pro ZZP-lease maakt Apple-producten betaalbaarder, want je betaalt je aankoop middels een vast bedrag per maand. Samen met onze lease-partners heeft Amac Pro een lease-oplossing ontwikkeld waardoor jij als zelfstandige niet hoeft te wachten met investeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

De Amac Pro ZZP-lease bestaat uit 3 simpele stappen:

  1. 1. Samen met Amac Pro stel je op basis van jouw wensen de ideale Apple-werkplek samen.
  2. 2. Na jouw akkoord op ons voorstel leggen we het voor bij de lease-maatschappij.
  3. 3. Zij beoordelen jouw aanvraag en als alles in orde is levert Amac Pro daarna jouw bestelling.

Waarom kiezen voor de ZZP-lease?

Heb je alleen een MacBook nodig of wil je een complete Apple-werkplek, inclusief accessoires? Beheer je zelf alle apparatuur of wil je dat Amac Pro de devices beheert? De Amac Pro ZZP-lease is helemaal naar jouw wens in te richten. Dankzij onze lease-oplossing is de perfecte IT-oplossing nu voor zzp'ers beschikbaar. Wil je nóg meer uit de producten halen? Voeg de Amac Pro Kickstart toe aan de lease. Dankzij deze training ben je snel productief met Mac, iPad of iPhone.
Amac Pro ZZP-lease

Apple voor zzp’ers

Voor zzp'ers in de grafische sector zoals vormgevers, fotografen en interieurontwerpers of freelancers als sportinstructeurs, bouwvakkers en IT’ers; de producten van Apple zijn ideaal voor elke doelgroep en voor elke sector. Jouw kantoor heb je namelijk altijd bij je dankzij apps als Agenda, Contacten, Notities, Pages, Numbers en Keynote. En ook Microsoft Office werkt zonder problemen op Apple-producten. Plus de batterij gaat de hele dag mee!

Wat zijn de voorwaarden en voordelen?

De Amac Pro ZZP-lease kent een paar voorwaarden en praktische voordelen:

  • Betaling is per kwartaal vooruit, op basis van automatische incasso
  • Er mag geen negatieve BKR-registratie zijn
  • Ontvang snel een uitgewerkt huurvoorstel
  • Snelle en veilige online contractondertekening via DocuSign
  • Soepele samenwerking tussen Amac Pro en de leasepartner

Snel aan de slag met de Amac Pro ZZP-lease!

Wij zijn benieuwd naar jouw plannen en gaan graag met je in gesprek, over hoe wij je verder kunnen helpen met onze kennis over Apple-producten.
Vraag de Amac Pro ZZP-lease nu aan

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.