Terug naar overzicht
Apple Zakelijk Financiering

Oplossingen

Klaar voor de digitale transformatie?

Digitale transformatie is niet zomaar een trend die voorbij komt waaien. Het is een brug tussen de IT en diensten, die er voor zorgt dat jouw organisatie uiteindelijk kan groeien. Amac Pro zoekt voortdurend naar oplossingen die ervoor zorgen dat jij productiever, efficiënter en veiliger kan werken. Zo wordt je leven eenvoudiger en kan je je meer concentreren op wat echt telt voor jouw organisatie.
Neem contact op

Apparaatbeheer

Bij de implementatie van iOS of Mac binnen jouw organisatie wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Met behulp van een betrouwbaar Mobile Device Management-systeem (MDM), centraliseer je het beheer van alle iOS-, iPadOS-, macOS- of tvOS-apparaten binnen jouw organisatie.
Lees meer over apparaatbeheer

Garantie & verzekeringen

Ook al let je nog zo goed op, je hebt niet altijd alles in de hand. Val-, stoot-, vocht- en waterschade, technische defecten én diefstal en beroving kunnen ons allemaal overkomen. Amac Pro biedt verschillende oplossingen in samenwerking met verschillende partners. Deze oplossingen zijn speciaal samengesteld voor verschillende gebruikersgroepen.
Ontdek de garantie- en verzekeringsoplossingen

Privacy & beveiliging

Verlies van data, een datalek, een computervirus, geen toegang meer tot je data of al je persoonsgegevens op straat, het is de nachtmerrie voor iedereen in dit digitale tijdperk. Voor alles waar Apple geen invloed op heeft, biedt Amac de beste beveiligingsoplossingen voor jouw organisatie.
Meer informatie over privacy & beveiliging

Webshop op maat

Apple-producten makkelijk distribueren zonder gedoe voor jouw organisatie? Amac Pro biedt een oplossing met een webshop op maat. Bepaal op voorhand bepaal welke producten er aangeschaft kunnen worden en laat de eindgebruiker zelf kiezen. Extra accessoires of verzekeringen toevoegen is geen probleem. Ook het afleveradres kan zelf gekozen worden.
Ontdek onze webshop op maat

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.