Terug naar overzicht
Amac Pro Safe

Amac Pro Safe

Geen verzekering, wel zekerheid.

Met Amac Pro Safe verleng je de garantie zonder een verzekering af te sluiten en zonder vast te zitten aan maandelijkse kosten. Normaal gesproken krijg je als zakelijke klant standaard 1 jaar garantie. Met Amac Pro Safe is dit verleden tijd. Je ontvangt 4 jaar garantie op iPhone, iPad of Apple Watch en 5 jaar garantie op Mac.
Meer weten? Neem contact op!

Wat houdt Amac Pro Safe in?

Amac Pro Safe is een eenmalige aanschaf waardoor je geen jaarlijkse kosten hebt. De garantie wordt verlengd naar 4 jaar voor iPhone, iPad en Apple Watch en 5 jaar voor Mac. Daarnaast bieden we met Amac Pro Safe pick up & return. We zorgen dan dat het Apple-product de volgende werkdag wordt opgehaald, zodat men weer zo snel mogelijk weer aan het werk kan. De prijs van Amac Pro Safe is 10% van de aankoopwaarde van je product.
Amac Pro Safe

Wat valt onder de Amac Pro Safe garantie?

Onder garantie vallen problemen en defecten van je apparaat die zijn ontstaan zonder eigen toedoen (zoals schade). Water-, vocht-, val- en stootschade vallen nooit onder garantie. Softwareproblemen vallen ook niet onder garantie. Stel dat de camera van een iPhone ineens niet meer goed werkt en er is helemaal geen schade geconstateerd door onze technici, dan valt dit bij Amac Pro Safe wél onder de garantie en wordt het dus gratis gerepareerd.

Amac Pro Safe in hoofdlijnen

  • Technische defecten*
  • 4 jaar garantie op iPhone, iPad en Apple Watch
  • 5 jaar garantie op Mac
  • Incl. pick up & return, volgende werkdag opgehaald
  • Eenmalige aanschaf
  • Geen verzekering
  • 10% van de aankoopwaarde van het Apple-product

* Onder technische defecten verstaan we defecten die zijn ontstaan zonder dat dit door het toedoen van de gebruiker is. Fysieke schade is geen garantie.
Voor Amac Pro Safe gelden deze garantiebepalingen.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.