Terug naar overzicht
Jamf

Jamf

Dé MDM-standaard voor Apple-management.

Het beheer van meerdere devices hoeft geen tijdrovende job te zijn. Met de Mobile Device Management-oplossingen van Jamf maak je het instellen en beheren van de Apple-apparaten – Macs, iPhones, iPads en Apple TV’s – binnen jouw organisatie heel eenvoudig. Amac Pro verzorgt als Managed Service Provider (MSP) ook het beheer van Apple-devices bij organisaties met behulp van het Jamf-platform.
Vragen over Jamf?

Amac Pro is Managed Service Provider

Jamf Pro perfect geïmplementeerd in jouw organisatie

Geen omkijken meer hebben naar het beheer van al je Apple-devices? Kies dan voor Amac Pro als Jamf Managed Service Provider. Jouw organisatie krijgt de beschikking over enterprise-klasse beheerfuncties, maar deze worden verder volledig verzorgd door de beheerspecialisten van Amac. Daarmee kun je er zeker van zijn dat jouw organisatie optimaal gebruikmaakt van alle Apple-devices.
Neem contact op
Amac Pro is Jamf Managed Service Provider

Apparaatbeheer

Apparaatbeheer is de dagelijkse kost voor IT-afdelingen. Met een uitgekiend Mobile Device Management-systeem ga je verder dan de configuratieprofielen. Gebruik bijvoorbeeld policies en scripts om apparaten in te stellen voor de optimale gebruikerservaring!

Beveiliging

Beveilig de Apple-apparaten van jouw organisatie door gebruik te maken van de ingebouwde beveiligingsfuncties. Beheer apparaatinstellingen en configuraties, geef schadelijke software geen kans en pas patches op al je Apple-apparaten toe zonder interactie van gebruikers.

Appbeheer

Geef de gebruikers de beschikking over apps. Apps kan je in bulk inkopen en kies hoe je ze wilt implementeren: stel de apps automatisch beschikbaar of via een Self Service catalogus. En configureer apps al vóór die tijd met direct de instellingen die gebruikers nodig hebben.

Self Service

Geef gebruikers toegang tot je eigen App Store. Geef ze de mogelijkheid om apps te installeren, software bij te werken en hun eigen apparaat te onderhouden zonder een helpdeskticket.

Kies de juiste oplossing voor jouw organisatie.

Gebruik je Apple-apparatuur professioneel? Jamf heeft de perfecte oplossing om ze te beheren. Afhankelijk van de grote of de soort organisatie biedt Jamf de beheer-oplossing die perfect bij je past, in de vorm van Jamf Now, Jamf Pro, Jamf Connect, Jamf Protect en, speciaal voor het onderwijs, Jamf School.

Jamf Now

Een startup of kleine organisatie? Dan is Jamf Now dé MDM-oplossing in de cloud voor al je Mac-, iPad-, iPhone- en Apple TV-apparaten op je werkplek. Jamf Now maakt apparaatbeheer voor iedereen toegankelijk en betaalbaar, zodat jij jouw collega's zonder hulp van IT kan ondersteunen.

Jamf Pro

Jamf Pro is een totaaloplossing voor het beheer van Apple-apparaten. Van geavanceerdere configuraties tot integratie met Active Directory, en van volledig geautomatiseerde processen tot scripts die gebruikt worden om extra functionaliteiten toe te voegen aan het Jamf-platform. Jamf Pro is standaard alleen beschikbaar voor Enterprise-organisaties. Maar omdat Amac Pro Managed Service Provider is, kan Jamf Pro ook aan kleine organisaties aangeboden worden.

Jamf Connect

Jamf Connect biedt identiteit en authenticatie voor Apple-devices, waarmee gebruikers via een beveiligde login veilig toegang krijgen tot de zakelijke toepassingen en data die zij nodig hebben om productief te zijn. Daarbij kan onder andere gebruik worden gemaakt van multi-factor authenticatie (MFA) en biometrische authenticatie.

Jamf Protect

Jamf Protect is een complete enterprise endpoint security-oplossing voor Mac, die bescherming biedt tegen malware en andere dreigingen gericht op Mac-gebruikers. Bedrijven kunnen hiermee ook de activiteit op al hun Apple-devices monitoren, zelfs als deze nooit direct verbinding maken met het bedrijfsnetwerk.
Jamf School

Jamf School

Jamf School, gebouwd op de ZuluDesk-functionaliteit, is een speciaal voor het onderwijs ontwikkelde MDM-oplossing. Het bevat unieke onderwijsfuncties zoals Klaslokaalbeheer om apps te installeren, documenten beschikbaar te stellen en beperkingen in te stellen, Incident Systeem om issues met apparaten bij te houden, materiaalcaching om je netwerk niet te overbelasten en probleemloos beheer op meerdere locaties of scholen.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.