Terug naar overzicht
VPP-krediet aanschaffen via Amac Pro

Volume Purchase Program

Koop VPP-krediet eenvoudig via Amac Pro!

Apple's Volume Purchase Program (VPP) geeft jouw organisatie de gelegenheid om in één keer meerdere exemplaren van een app of een boek aan te schaffen. Via een MDM kunnen deze apps en boeken vervolgens verdeeld worden naar iPhone, iPad en/of Mac. Hiermee heb je het hele distributieproces – van begin tot eind – in de hand. En jouw organisatie is en blijft eigenaar van de apps.

VPP-krediet aanschaffen

Stap 1

Mail naar salessupport@amac.nl en bestel met de volgende gegevens:

  • Kredietbedrag in euro’s
  • Naam van instelling of bedrijf
  • Naam en Apple ID van een geregistreerde materiaalinkoper
Of maak het jezelf makkelijk: klik op deze link, vul de vooraf ingevulde mail verder in en verstuur het.

VPP-krediet aanschaffen

Stap 2

Wanneer de bestelling gereed is, ontvang je een e-mail met een link. Open die link en log in met de Apple ID van de materiaalinkoper van jouw organisatie. Nadat je bent ingelogd, kan je een spreadsheet downloaden met een inwisselcode voor de VPP-kredietbestelling. Je kunt deze code inwisselen en gebruiken om materiaal te kopen via 'Apps en boeken' in Apple School Manager of Apple Business Manager.

Gestroomlijnde distributie van apps

Aangekochte apps verdeel je naar apparaten binnen jouw MDM-omgeving. Dit kan naar alle apparaten, maar óók naar specifieke groepen zoals bijv. een managementteam. Zodra er een wijziging plaatsvindt, omdat een collega uit dienst treedt of van afdeling wisselt, kan de app worden ingetrokken en worden toegekend aan een andere medewerker.
Ontdek de MDM-oplossing van Jamf
VPP-krediet aanschaffen via Amac Pro

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.