Terug naar overzicht
Apple-werkplek

Dé werkplek voor professionals

Lease een Apple-werkplek.

Met een hybride Apple-werkplek werk je overal!

Werk je het grootste deel van de dag achter een beeldscherm? Dan is jouw werkplek in het afgelopen jaar waarschijnlijk compleet veranderd. Niet meer enkel op kantoor, maar nu ook thuis aan de keukentafel, in de tuin of in de rommelkamer. Want met een goede Mac, iPad en iPhone maakt de werklocatie niet veel meer uit. Zolang die werkplek maar goed uitgerust is. En Amac Pro heeft deze werkplekken voor je.
Neem direct contact op

De beste werkplek zónder hoge investeringen

Wil je jouw medewerkers voorzien van de beste apparatuur, maar liever niet direct grote investeringen doen? Dankzij lease via Apple Financial Services kun je zonder hoge aanschafkosten en financiële risico's jouw werknemers laten werken op de nieuwste Apple-producten.
Ontdek Apple Financial Services Wat zijn de voordelen van je werkplek leasen?

Wachten met investeren is niet langer nodig

Lease via Apple Financial Services regel je eenvoudig via Amac Pro. Waar dien je rekening mee te houden?

  • Jouw onderneming is ingeschreven bij de KvK
  • Je hebt minimaal één heel boekjaar gedraaid
  • BKR-toetsing bij zzp'ers en eenmanszaken
  • Lease-aanbod onder voorbehoud van kredietgoedkeuring
Neem contact op
Alles voor jouw Apple-werkplek
En alle nodige accessoires

Stel jouw perfecte werkplek samen

Iedere gebruiker is uniek, en daarmee zijn er tal van mogelijkheden om een werkplek zo goed mogelijk in te richten. Of je nu thuis bent of onderweg, aan de keukentafel of in de trein. Amac Pro heeft alles in huis om de perfecte Apple-werkplek samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor de volgende opties of neem direct contact op en vraag naar alle mogelijkheden.
MacBook + iPhone werkplek

MacBook Pro 13"
LG 27" 4K Display
Logitech toetsenbord + muis
Rain Design MacBook Standaard
iPhone 11

Vanaf € 2,31 per dag Op basis van 36 maanden
i.c.m. operational lease
Apple professional werkplek

MacBook Pro 16"
iPad Pro 12,9"
Magic Keyboard
iPhone 11 Pro
AirPods Pro

Vanaf € 4,27 per dag Op basis van 36 maanden
i.c.m. operational lease

De hybride werkplek is de toekomst

Een hybride werkplek houdt niet alleen in dat je met MacBook of iPad - en dankzij cloud-oplossingen - overal aan de slag kan. Het hybride element vind je ook terug in de dual-sim, waarmee je jouw werk- en privénummer op één iPhone kan gebruiken. Of in de Beheerde Apple ID's, waardoor je een zakelijk Apple ID naast jouw persoonlijke Apple ID op één apparaat kan gebruiken.
Dé werkplek voor professionals

De ergonomie van de thuiswerkplek

Aandacht voor de houding tijdens het werk is essentieel. Een standaard voor je MacBook plaatst het gelijk op de juiste ooghoogte, dat is ook beter voor je rug. En een extern toetsenbord en muis zorgen dat je zithouding dan helemaal goed blijft. Gebruik een extra scherm om je werkomgeving helemaal te perfectioneren en met een USB-C Hub koppel je alles snel aan en af.

Onafhankelijk van platform en locatie

Echt lekker werken doe je wanneer je de tools kan gebruiken die het best bij jou passen. Werk je liever met Word, Excel en Powerpoint? Geen probleem, Office werkt vlekkeloos op je Mac en iPad. Evenals alle zakelijk documenten die je gebruikt in Dropbox, Google Drive of OneDrive. En communiceren via Teams, Slack of gewoon via FaceTime, is ook allemaal geen probleem. Met de producten van Apple werk je niet alleen waar je wilt maar ook hoe je wilt.
Ontdek de ideale werkplek

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.