Terug naar overzicht
Garantie & verzekering

Garantie & verzekering

Weer snel aan het werk na schade.

Ongelukken zitten in kleine hoekjes, ook op de werkvloer. Een collega die struikelt over je laadkabel waardoor je MacBook op de grond eindigt of een natgeregende iPad. Er zijn zo talloze andere pechgevallen te bedenken waar niemand op zit te wachten.

Amac Pro biedt oplossingen, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken en weer snel aan het werk kan.
Neem direct contact op

Voor zakelijk, zorg en onderwijs

Amac Pro heeft samen met haar partners diverse oplossingen ontwikkeld voor verlengde garantie en verzekeringen. Deze hebben we specifiek gemaakt voor de verschillende branches. Daarnaast biedt Amac Pro ook AppleCare aan.
Zakelijk & zorg Onderwijs AppleCare
Garantie & Verzekering

Zakelijk & zorg

Speciaal voor bedrijven en professionals in de zorg bieden wij samen met Harmony twee oplossingen aan: iCare Pro Basis en iCare Pro Plus.

iCare Pro Basis

Een product dat zakelijk wordt aangekocht wordt standaard geleverd met één jaar garantie. iCare Pro Basis biedt jouw organisatie de mogelijkheid om de garantie uit te breiden. De standaard garantie wordt dan verlengd met een aantal jaar. Hoe lang dat is, bepaal je zelf.
Lees meer over iCare Pro

iCare Pro Plus

Wil je geen gedoe met val-, stoot-, vocht- en waterschade, technische defecten én diefstal en beroving? Dat snappen we helemaal. Met iCare Pro Plus heb je - bovenop de uitbreiding van je garantie - een servicepakket die dit allemaal voor je dekt.
De mogelijkheden van iCare Pro

Onderwijs

Om scholen zoveel mogelijk te ontzien biedt Amac Onderwijs samen met haar partners Harmony en QSX speciale onderwijsverzekeringen aan de ouders aan. Dit omvat twee oplossingen: iCare Onderwijs en Zelfverzekerd. Beide bieden een uitgebreide dekking voor 3 jaar met een eenmalige premie.
Garantie & Verzekering

iPad of MacBook verzekering voor scholen

Voor het onderwijs biedt Amac Pro de mogelijk om ouders direct bij aanschaf een verzekering aan te bieden, in de speciaal voor jouw school gemaakte webshop. Neem contact op met Amac Pro voor de mogelijkheden op jouw school.
Neem contact op

iCare Onderwijs

De iCare Onderwijs verzekering van Amac - in samenwerking met Harmony - is een goede oplossing voor scholen en ouders. Op een voordelige manier verzekert de ouder de iPad van het kind tegen onder andere technische defecten, stoten, vallen, vocht en diefstal. Daarnaast beschermt iCare wereldwijd, dus neem je spullen gerust mee op reis of vakantie.
Download informatie over iCare Onderwijs

Zelfverzekerd Onderwijs

Amac Zelfverzekerd is een verzekering van Amac Onderwijs in samenwerking met QSX Claims. Op een voordelige manier verzekert de ouder/verzorger de iPad van het kind tegen onder andere stoten, vallen, vocht en diefstal voor een periode van 36 maanden. De dekking geldt als de iPad voorzien is van een degelijke bescherming in de vorm van een tas, hoes of cover.
Download informatie over Zelfverzekerd

AppleCare for Enterprise

AppleCare for Enterprise biedt uitgebreide service en ondersteuning voor bedrijven met Apple-producten. Neem contact op met Amac Pro en vertellen je graag alle opties en mogelijkheden rondom AppleCare voor jouw organisatie.
Ontdek AppleCare for Enterprise

Uitgebreide service en ondersteuning

AppleCare for Enterprise is een uitgebreide service- en ondersteuningsoplossing voor bedrijven die Apple-producten gebruiken. Het biedt 24/7 telefonische ondersteuning, expertise van technische specialisten, hardwarereparaties en meer, waardoor bedrijven (zelfs ook in het buitenland) kunnen blijven vertrouwen op hun Apple-apparatuur.
Lees meer over AppleCare for Enterprise
AppleCare for Enterprise

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.