Terug naar overzicht
Microsoft 365 op Mac, iPad en iPhone

Microsoft 365
voor zakelijk Apple-gebruik

Gebruik op Word, Excel, PowerPoint en Teams op jouw Apple-producten

De populaire kantoorsoftware Microsoft 365 is al decennia beschikbaar voor Apple-producten. Sterker nog, de suite bevat tegenwoordig enkele specifiek op de Mac gerichte functies, zoals ondersteuning voor de Dark Mode van macOS, Continuity Camera en OneDrive Files on Demand. Bovendien kent Microsoft 365 specifieke functies voor de Touch Bar van MacBook Pro en het trackpad van Apple-laptops.
Neem contact op met Amac Pro

Microsoft 365 op Mac, iPad en iPhone

Microsoft 365 is een suite die uit de cloud wordt geleverd. Dat betekent dat je een abonnement neemt en de software als het ware huurt. Die staat dan ook niet meer op je eigen systemen, maar op de servers van Microsoft. Het grote voordeel daarvan is dat je altijd up-to-date bent en de nieuwste versie gebruikt.

Eenvoudig samenwerken

Sinds de komst van Office 365 is het steeds eenvoudiger om documenten te creëren en te delen. Samenwerken staat centraal in de Microsoft-producten. Naast Word, Excel, PowerPoint en Outlook biedt Teams een platform waarop medewerkers efficiënt en productief kunnen samenwerken – ook wanneer ze niet samen in een ruimte of hetzelfde gebouw zitten.

Altijd toegang

Het voordeel van software uit de cloud is dat werknemers altijd toegang hebben tot hun documenten, ongeacht de plek waar ze zijn en onafhankelijk van het device dat ze gebruiken. Met Microsoft 365 is je organisatie klaar voor de toekomst en biedt je gebruikers de vrijheid en verantwoordelijkheid die in de huidige tijd steeds meer de norm wordt.
Aan de slag met 365?
Microsoft 365 op Mac, iPad en iPhone

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.