Terug naar overzicht
Amac Pro helpt je op weg

Overstappen naar Apple?

Stap over op de beste oplossing die er is.

Amac Pro helpt je op weg!

Iedereen heeft een andere reden om voor de producten van Apple te kiezen. Is het vanwege privacy? Design? Stabiliteit? Gebruiksgemak? Of gaat het om mobiele Apple-oplossingen voor de buitendienst? Krachtige Macs voor je marketingafdeling? Of jouw hele organisatie aan het werk met devices die aan al het voorgaande voldoen? Amac Pro heeft de juiste kennis en ervaring in huis om jouw organisatie succesvol te begeleiden in de switch naar Apple-producten. Wij horen graag wat jouw wensen (en redenen) zijn.
Neem contact op met Amac Pro

Overstaptip: werkt prima met Microsoft Intune

Apple-producten zijn gemakkelijk te implementeren

Apple is makkelijk te implementeren in jouw organisatie. Apple-producten zijn eenvoudig toe te voegen binnen bestaande en bekende beheersystemen zoals Microsoft Intune. En heeft jouw organisatie nog geen beheersysteem? Amac Pro adviseert je graag wat de mogelijkheden zijn. Kies bijvoorbeeld voor de veelzijdigheid van Jamf. Of, nog makkelijker, laat Amac het werk voor jou doen!
Lees meer over apparaatbeheer

Overstaptip: lagere Total Cost of Ownership

Amac Pro biedt financiële flexibiliteit

Apple-producten zijn niet alleen erg betrouwbaar, ook hebben ze een hoge restwaarde aan het eind van hun levenscyclus. Dankzij deze duurzaamheid en aantrekkelijke lease- en financieringsoplossingen kan jouw organisatie eenvoudig profiteren van de nieuwste Apple-producten. En dit terwijl de initiële kosten beperkt blijven.
Dit zijn onze lease-oplossingen

Overstaptip: 30 dagen uitproberen

Eerst Apple-producten testen? Dat kan!

Overstappen naar Apple kan de nodige vragen opleveren. Amac Pro heeft jarenlange ervaring met het zakelijk gebruik van Apple-producten en kan je zodoende altijd het beste advies - op maat - geven. Daarnaast bieden wij oplossingen waarmee je zorgeloos 30 dagen lang de nieuwste Apple-devices kan testen en uitproberen in jouw bedrijf.
Wat is Buy en Try?
Overstappen naar Apple

Overstaptip: echt samenwerken

Iedereen de beste en favoriete tools

Alle Apple-producten werken perfect samen met bijv. Microsoft Office, Microsoft Exchange en Google G Suite. Hierdoor kunnen de meeste basisprocessen binnen de organisatie gelijk blijven. Is er echter een behoefte aan specifieke software of afwijkende processen dan biedt de App Store meer dan 200.000 andere apps waarmee de organisatie mobieler, productiever en/of creatiever werkt.
Microsoft 365 op Apple-producten? Geen probleem

Overstaptip: 80% van de werknemers kiest Apple

Stel de werknemer centraal

Voor veel bedrijven zijn Apple-producten erg geliefd omdat ze simpel in gebruik én intuïtief zijn. Werken met Apple-producten leidt daarmee tot verhoging van de betrokkenheid en de verantwoordelijkheid binnen het bedrijf. En dankzij de perfecte synergie tussen hardware en software hoeven je werknemers minder vaak ondersteuning van de IT-afdeling in te schakelen.
Ontdek nog meer voordelen in dit Forrester-onderzoek
overstaptip
Stap over naar Apple
Switchen naar Apple

Vragen? Wij zijn er voor je!

Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en gaan graag met je in gesprek, over hoe wij je verder kunnen helpen met onze kennis over Apple-producten.
Neem contact op met Amac Pro

* Aanbieding geldig tot 30 september 2022 of tot de voorraad strekt. Actie is alleen geldig op inleveren van werkende Mac of Windows-computers of laptops. Eén computer inruilen per nieuw device. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.