Terug naar overzicht
Webshop op maat

Webshop op maat

Een webshop met gemak.

Om producten zo effectief mogelijk te distribueren, maar tegelijkertijd jullie organisatie zoveel mogelijk te ontzorgen, richt Amac Pro sinds enkele jaren webshops op maat in. Deze webshops bieden de toekomstige gebruikers de gelegenheid om in een bekende omgeving een Apple-product, met de benodigde accessoires en diensten, aan te schaffen.
Neem contact op

Ingericht naar jullie wensen

De webshop wordt volledig in de stijl van jouw organisatie gemaakt, met jullie eigen logo en tekstuele invulling. Jouw organisatie bepaalt de beschikbare mogelijkheden. Wordt het bijvoorbeeld één type MacBook of verschillende soorten iPad waar de eindgebruikers uit kunnen kiezen? Ook bijbehorende accessoires en achterliggende diensten kunnen in de webshop worden opgenomen.

Garantie voor gebruikers

Amac geeft de eindgebruikers, die middels de door Amac ingerichte webshop een apparaat bestellen, 2 jaar garantie bij de aankoop. De garantie dekt de onderdelen en arbeidskosten voor het herstellen van een defect apparaat indien deze defecten onder de garantie regeling vallen. Aan deze 2 jaar garantie zijn geen kosten verbonden.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.