Terug naar overzicht
Amac Pro - Apple voor professionals

Amac Pro - Apple voor professionals

Amac Pro begeleidt bedrijven, instellingen en scholen tijdens het aankooptraject van een Apple-platform binnen de organisatie. Naast het ‘switchen’ naar Apple adviseert het team van Amac Pro ook bij het implementeren van het Apple-platform binnen een bestaande Microsoft-omgeving. Uiteraard stopt het contact met de klant niet na de aankoop, maar wordt er gestreefd naar een langdurige relatie met de klant.
Neem contact op

Missie en visie

Een onderneming ontstaat vanuit passie. De overtuiging van de ondernemer stroomt door in het gehele bedrijf en stimuleert groei. Bij groei van een bedrijf hoort nieuwe technologie. De implementatie van deze technologie brengt tegenwoordig echter zoveel complexe vraagstukken bij elkaar, dat het voor de ondernemer moeilijk wordt gemaakt om de focus weer terug te brengen naar zijn of haar passie: ondernemen.

Dé implementatiepartner

Amac Pro is een krachtige implementatiepartner voor jouw onderneming. Met onze oplossingsgerichte strategie streven wij naar een zorgeloze implementatie van Apple(-gerelateerde) oplossingen. Bij het implementeren van nieuwe technologie komt vaak meer kijken dan men verwacht, zowel voor als ná de aanschaf. Amac Pro gaat met je in gesprek en inventariseert jouw daadwerkelijke behoeften, om vervolgens samen tot een totaaloplossing te komen.

Kennis van zaken

We combineren innovatieve technologie met diensten die aan het fundament staan van een succesvolle implementatie en bieden ondersteuning door middel van installatie, begeleiding en volledige ontzorging op het gebied van reparaties en support. Hierdoor brengen we jouw focus terug, naar waar het voor jou telt: jouw organisatie.
Amac Pro - Apple voor professionals

Statuscertificering

De meesten zullen Amac kennen als de Apple Premium Reseller in de buurt. Amac Pro is dé partner voor professioneel Apple-gebruik. Onze gecertificeerde IT-professionals en accountmanagers hebben de expertise om het gebruik van de Mac, iPad en iPhone binnen je organisatie tot een succes te maken.
Apple Premium Reseller, Apple Authorised Service Provider en Apple Authorised Education Specialist

Waar passie en expertise samen komen

Amac Pro heeft expertise op diverse vlakken, zoals apparaatbeheer, technische ondersteuning en Apple-lease, om het gebruik van de Mac, iPhone en iPad binnen jouw organisatie tot een succes te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers.
Neem contact op

Service certificering

Amac staat als Apple Authorised Service Provider (AASP) klaar om reparaties te verrichten en technische ondersteuning te bieden. Dankzij deze certificering hebben wij toegang tot originele Apple onderdelen, gereedschappen, training, servicehandleidingen, diagnostische tests en informatiebronnen om deze reparaties uit te voeren. Alle Amac Stores, verspreid door Nederland zijn servicepunten waar wij dankzij een eigen gecertificeerde technische dienst snel kunnen schakelen.
Zoek een winkel bij jou in de buurt

Onderwijs certificering

Amac Pro is door Apple gecertificeerd als Apple Authorised Education Specialist (AAES), omdat wij ons hebben bewezen als deskundige aanbieder van technologische oplossingen voor onderwijsinstellingen. Amac Pro is gespecialiseerd in het onderwijs en we weten alles van de producten, diensten en oplossingen van Apple. Bij Amac hebben we inzicht in de problemen die je in de dagelijkse praktijk tegenkomt en we kunnen Apple-oplossingen en beproefde werkwijzen aandragen die uitkomst kunnen bieden.
Ontdek Amac Onderwijs

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.