Terug naar overzicht

Statuscertificering

Amac is dé partner voor gericht advies over de Mac, iPad en/of iPhone binnen uw organisatie! Onze gecertificeerde Sales Professionals en accountmanagers hebben de expertise om het gebruik van de Mac, iPad en iPhone binnen uw organisatie tot een succes te maken.

Amac Pro heeft expertise op diverse vlakken, zoals apparaatbeheer, mobile device management en Apple-lease, om het gebruik van de Mac, iPhone en iPad binnen jouw organisatie tot een succes te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers.

 

Onderwijs

Amac Pro is door Apple gecertificeerd als Apple Authorised Education Specialist (AAES), omdat wij ons hebben bewezen als deskundige aanbieder van technologische oplossingen voor onderwijsinstellingen.

Amac Pro is gespecialiseerd in het onderwijs en we weten alles van de producten, diensten en oplossingen van Apple. Bij Amac hebben we inzicht in de problemen die u in de dagelijkse praktijk tegenkomt en we kunnen Apple oplossingen en beproefde werkwijzen aandragen die uitkomst kunnen bieden.

Wij vertellen u graag hoe de technologie van Apple u kan helpen beter tot uw leerlingen door te dringen. Als uw leerlingen met de tools en media van hun eigen generatie kunnen werken, zal het onderwijs voor hen veel relevanter en interessanter worden. Ze zullen zich gemotiveerder voelen en de leerstof zal meer gaan leven. En de leraren zelf beschikken ook over krachtigere en flexibelere tools om les te geven, te communiceren en technologie in hun lesprogramma te integreren. Bovendien kunnen ze de nieuwste technologie in elk klaslokaal gebruiken, dankzij Apple Learning Labs. U hoeft dus geen strak rooster voor het computerlokaal meer bij te houden. Leerlingen kunnen overal en altijd les krijgen.

 

Apple Authorised Service Provider

50 Servicepunten

Daarnaast staat Amac als Apple Authorised Service Provider klaar om reparaties te verrichten en technische ondersteuning te bieden. Dat betekent dat het team van Amac je niet alleen helpt bij het kopen van Apple producten, maar ook bij het gebruik ervan.

Alle 50 Amac Stores, verspreid door Nederland zijn servicepunten waar wij dankzij een eigen gecertificeerde technische dienst snel kunnen schakelen. Ook in de winkels is deskundig personeel aanwezig dat advies op maat kan bieden.