Terug naar overzicht
Amac Pro Support

Amac Pro Support

Technisch support voor professionals.

Ons Amac Pro Services team biedt technische ondersteuning voor al haar klanten. Amac Pro biedt support in verschillende vormen zodat we voor iedere branche en doelgroep de juiste ondersteuning bieden.

Bel voor direct support
088 - 027 19 11


Pro Support voor bedrijven

Bedrijven kiezen vaak voor Apple-producten omdat ze eenvoudig in gebruik zijn en weinig support nodig hebben. Toch zijn er situaties waarin technische ondersteuning wenselijk is. Bijvoorbeeld om een acuut probleem op te lossen of juist proactief de IT beter in te richten om op voorhand problemen te voorkomen. In al deze scenario's staat Amac Pro Services voor je klaar.
Ga naar Pro Support voor bedrijven
Pro Support voor bedrijven
Pro Support voor het onderwijs

Pro Support voor het onderwijs

Apple-producten lenen zich bij uitstek perfect voor het onderwijs. Of het nu gaat om MacBooks, iPads of Apple TV's. Deze devices zijn eenvoudig voor het onderwijs in te richten en te beheren. Toch merken wij vaak dat er technische ondersteuning gewenst is. Tijdens de voorbereidingen in de zomervakantie of wanneer er een nieuwe klas 'live' gaat. Zijn er deze of andere problemen op school? Amac Pro Services is er voor je.
Ga naar Pro Support voor het onderwijs

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.