Terug naar overzicht
Pro Support voor bedrijven

Pro Support voor bedrijven

De juiste ondersteuning voor jouw bedrijf.

Je wilt geen gedoe met je digitale werkplek. Het moet gewoon werken. Maar wanneer je tóch hulp nodig hebt, staan we bij Amac Pro Services graag voor je klaar. Op afstand, maar ook bij jou thuis of op kantoor. Ons Amac Pro Services team biedt technische ondersteuning voor zzp'ers, het mkb en enterprise-klanten. Voor iedere branche en iedere doelgroep hebben we de juiste oplossing voor support.

Bel Amac Pro Support
088 - 027 19 11

Pro Support Membership

Met ons Pro Support Membership ben je verzekerd van een soepel werkende werkplek en zijn wij op 2 muisklikken verwijderd van direct contact. We monitoren jouw Mac(s) op een correcte technische werking en komen proactief in actie wanneer we een issue ontdekken. Alles voor een vast, scherp tarief per maand*. Verkrijgbaar in 3 verschillende abonnementsvormen: Starter, Professional en Premium.
Pro Support Membership

Vergelijk onze support-oplossingen.

Onbeperkt telefonisch support voor een vast bedrag per maand? Dan is het Amac Pro Membership dé oplossing voor jouw organisatie! Met het Pro Support Membership ben je altijd verzekerd van de juiste ondersteuning voor jouw Mac(s). We kunnen potentiële problemen in een vroeg stadium detecteren en aan je terugkoppelen voordat ze daadwerkelijk impact hebben. Heb je behoefte aan incidentele support? Dan is Pro Support Remote of Pro Support On-Site iets voor jou.
Pro Support Membership

Premium

Professional

Starter

Elk kwartaal een Apple check-up op locatie
Hulp op afstand (mail/chat/telefoon) Onbeperkt Onbeperkt Betaal per incident
24-uurs monitoring van jouw Mac
Status van back-ups
Status harde schijf
Malware controle
Batterij status
Netwerk controle
Snel contact
Direct hulp op afstand
Kosten per gebruiker € 35,00 per maand € 15,00 per maand € 10,00 per maand

Vraag nu Pro Support Membership aan.

Wil je jezelf geen zorgen maken over toekomstige problemen? Kies dan voor Pro Support Membership. Amac Pro Services staat voor je klaar om je direct van hulp te voorzien.

Optimaliseer je Mac(s) en minimaliseer de kans op storingen

Hoe werkt het Pro Support Membership?

Jouw systeem monitoren wij via de Pro Support-app. Na installatie zal deze app om het uur de status van jouw Mac en eventuele problemen controleren. De resultaten van elke controle geeft de app automatisch door aan Amac Pro Services. Potentiële problemen detecteren we in een vroeg stadium en koppelen we terug voordat ze daadwerkelijk impact hebben. En andersom kan jij, met twee klikken in de app, in contact komen met Amac Pro Services.

De beste ondersteuning is in een paar stappen geregeld

Meld je aan voor Pro Support Membership

Vul het onderstaande formulier in en klik op 'Verzenden'. Direct hierna ontvang je onze Pro Support-app.

Na installatie kan je de Pro Support-app 30 dagen kosteloos gebruiken. Wij nemen na het invullen van het formulier binnen 7 dagen contact met je op om kennis te maken en de keuze voor het juiste pakket te bepalen.

Jouw gegevens

Jouw organisatie

* Verplichte velden

 

Incidenteel support nodig? Geen probleem!

Amac Pro Services ondersteunt je op afstand of op locatie bij het optimaliseren van jouw Apple-werkplek(ken). We helpen je bij problemen en vragen over macOS, iOS, iPadOS en tvOS. Maar ook bij issues met je mailserver, backup, MDM en/of netwerk kun je bij ons terecht.

Hulp op afstand

Pro Support Remote

Onze support op afstand gaat eenvoudig in zijn werk. Middels een speciale app controleren we jouw Mac en zien wij meestal direct waar het probleem vandaan komt. Hierna komen we met een plan om het probleem aan te pakken.

Direct hulp nodig?

088 - 027 19 11
Bereikbaar van 8:30 u. tot 17:30 u.

Hulp op locatie

Pro Support On-Site

Kom je er zelf niet meer uit en is Apple-support op locatie gewenst? Geen probleem. Ons team inventariseert telefonisch of via mail wat het probleem is en samen plannen we een moment in om bij jou langs te komen. Dit kan periodiek of eenmalig.

Maak een afspraak

proservices@a-mac.nl
088 - 027 19 11

Onze tarieven.

Amac Pro Services hanteert de volgende support-tarieven (ex. btw).
Kies de tariefoplossing die past bij de wensen van jouw organisatie*.

Pro Support
Membership

Beschikbaar in 3 verschillende abonnementsvormen

Variërend van € 10 tot
€ 35 per maand*

Pro Support
Strippenkaart

€ 1000 per strippenkaart
van 10 uur

Betaal per hulpvraag
40 strippen van 15 min

Pro Support
Per Uur

Betaal per hulpvraag
Afgerekend per kwartier

Vaste prijs van
€ 125 per uur

* De prijs per maand wordt jaarlijks vooraf door ons gefactureerd. Annuleren kan op elk moment en is kosteloos. Eventueel resterende maanden zullen wij crediteren. Voorrijkosten kunnen van toepassing zijn.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.