Terug naar overzicht
Pro Support voor onderwijs

Pro Support voor onderwijs

De beste ondersteuning voor jouw school.

Digitaal of fysiek lesgeven? Het moet gewoon werken. Maar wanneer je tóch hulp nodig hebt, staan we bij Amac Pro Services graag voor je klaar. Op afstand, maar ook in het klaslokaal. Ons Amac Pro Services team biedt niet alleen technische ondersteuning voor de ICT'ers, maar ook de leerkrachten op school. Voor elke school en iedere gebruiker hebben we de juiste oplossing voor support.

Summer Health Check

Om het schooljaar digitaal goed te starten biedt Amac Pro Services de Summer Health Check aan. Heb je hulp nodig bij het inregelen van nieuwe leerlingen voor het nieuwe schooljaar? Of is het fijn dat er iemand meekijkt, om te beslissen of het systeem nog wel voldoet aan je wensen? Amac Pro Services helpt jouw school hierbij.

Vraag de Summer Health Check nu aan!

Mail: proservices@a-mac.nl
Bel: 088 - 027 19 11
Pro Support voor onderwijs

Wat biedt de Summer Health Check?

Met de Summer Health Check ben je verzekerd dat alle Apple-producten en oplossingen op jouw school op de juiste manier werken. Ook detecteren we potentiële problemen in een vroeg stadium en koppelen we deze terug voordat ze daadwerkelijk impact hebben. Heb je behoefte aan incidentele support? Dan is Pro Support Remote of Pro Support On-Site iets voor jouw school.
Summer Health Check
Check synchronisatie Apple School Manager & LVS
Controleren van certificaten
Check systemen up-to-date
Check profielen
Oplossen mogelijke issues
Eenmalige kosten € 750,00

Incidenteel support nodig? Wij staan voor je klaar!

Amac Pro Services ondersteunt je op afstand of bij jou op school bij het optimaliseren van jullie Apple-producten. We helpen je bij problemen en vragen over macOS, iPadOS en tvOS. Maar ook bij onduidelijkheden met je mailserver, back-up, MDM en/of netwerk kun je bij ons terecht.

Hulp op afstand

Pro Support Remote

Amac Pro Services ondersteunt je op afstand in het optimaliseren van jullie Apple-schoolomgeving en hulp in je klas. We helpen je bij vragen over Mac, iPad en Apple TV en we begeleiden je ook graag bij Apple School Manager, MDM en Apple-apps zoals Klaslokaal en Schoolwerk.

Direct hulp nodig?

088 - 027 19 11
Bereikbaar van 8:30 u. tot 17:30 u.

Hulp op locatie

Pro Support On-Site

Kom je er zelf niet uit en is Apple-support op locatie gewenst? Dat kan uiteraard. Ons team inventariseert telefonisch of via mail wat het probleem is en samen plannen we een moment in om bij jou langs te komen. Dit kan periodiek of eenmalig.

Maak een afspraak

proservices@a-mac.nl
088 - 027 19 11

Tarieven

Amac Pro Services hanteert de volgende support-tarieven (ex. btw).
Kies de tariefoplossing die past bij de wensen van jouw school*.

Summer Health
Check

Start het schooljaar zonder problemen

Eenmalig
€ 750

Pro Support
Strippenkaart

€ 1000 per strippenkaart
van 10 uur

Betaal per hulpvraag
40 strippen van 15 min

Pro Support
Per Uur

Betaal per hulpvraag
Afgerekend per kwartier

Vaste prijs van
€ 125 per uur

* Voorrijkosten kunnen van toepassing zijn.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.