Terug naar overzicht
Service & Support

Services

Assistentie voor jouw organisatie.

Bij Amac Pro stopt het niet bij de aanschaf van Apple-producten. Onze services bestaan uit verschillende diensten die specifiek ontwikkeld zijn voor professionele organisaties.
Neem contact op

Inruil

Amac Pro biedt je de mogelijkheid om, bij aanschaf van een nieuw apparaat, jouw oude exemplaar in te leveren. Zo hoef je deze niet zelf door te verkopen en ontvang je de inruilwaarde als korting op de nieuwe aanschaf.

Maak gebruik van de inruilmogelijkheid bij Amac Pro. Ontvang hoge inruilprijzen voor oude producten en laat privacygevoelige informatie veilig wissen.
Lees meer over inruil

Uitrolservice

De uitrolservice van Amac Pro is er om de ingebruikname van alle producten vanaf het eerste moment voor alle medewerkers een geslaagde gebeurtenis te maken. De mogelijkheden voor de assemblage en uitrol bij Amac Pro zijn flexibel. Wij passen ons aan, aan de wensen van jullie organisatie.
Ontdek de uitrolservice van Amac Pro

Training

Amac Pro is er van overtuigd dat het goed opleiden van de medewerkers de brug is naar het juiste gebruik van het apparaat binnen jouw organisatie. Het bevordert de adoptie en jouw medewerkers kunnen het Apple-apparaat optimaal benutten. Speciaal voor de professionele gebruiker heeft Amac iOS, iPadOS en macOS trainingen ontwikkeld. Deze trainingen bevatten alles om de ingebruikname van nieuwe Apple apparatuur zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Meer over training
Amac Onderwijs

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.