Terug naar overzicht
Apple Repair

Apple Repair

Kapot? Amac Pro lost het voor je op!

Natuurlijk gaan we ervan uit dat je nooit problemen krijgt met jouw Apple-product, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht het onverhoopt een keer misgaan, dan staan we bij Amac Pro voor je klaar om je product te repareren. We gebruiken daarbij alleen originele onderdelen en zelfs ons gereedschap is specifiek gemaakt voor het uitvoeren van Apple-reparaties. Ook zijn al onze technische dienst-medewerkers gecertificeerd door Apple zelf. Zo weet je zeker dat je apparaat de best mogelijke zorg krijgt en kun je hem met een gerust hart in onze handen achterlaten. Wel zo kort mogelijk natuurlijk, want we snappen dat jij of je medewerkers het device niet lang kunt missen.
Neem contact op!

Ook producten die je niet bij ons kocht

Doordat we zoveel specifieke kennis hebben, kunnen we echt álle Apple-producten voor je repareren. Of het nou gaat om een iMac, een iPhone, een MacBook of accessoires zoals AirPods of een beeldscherm. Wij zijn er voor je. En we weten dat je voor je werk afhankelijk bent van je apparatuur, dus we helpen je graag en snel. Ook als je de Apple-producten niet bij ons gekocht hebt.

Snel aan het werk

Is snelheid geboden, omdat je direct door wilt werken, dan zijn er verschillende mogelijkheden om je apparaat bij onze afdeling Repair te krijgen. We hebben een centrale technische dienst op ons hoofdkantoor in The Wall in Utrecht. We regelen dat je device wordt opgehaald en bij The Wall wordt afgeleverd. Uiteraard verzorgen we ook de retourreis van je Apple-product.
IMAGENAME

Persoonlijk en snel

Wil je je device liever zelf overhandigen, omdat je zeker wilt zijn dat je hem in goede handen achterlaat, of nog wat extra informatie wilt geven? Of misschien heb je gewoon moeite met afscheid nemen? Dan kun je je Apple-product in alle 50 Amac-winkels in Nederland inleveren. De Amac-winkels in Breda, Den Bosch, Rotterdam, Utrecht Post, Groningen en Leidschendam hebben bovendien een eigen technische dienst voor iPhone-support zodat je je toestel vaak al een paar uur later weer kunt ophalen.
Vind jouw Amac winkel in de buurt

Garanties

Apple kent diverse kwaliteits- en veiligheidsprogramma’s waaraan we voldoen. Zit er bijvoorbeeld een barst in het scherm van je iPhone? Dan vervangen we niet alleen het scherm, maar zorgen er ook voor dat de waterdichtheid van je toestel wordt hersteld. Ook bieden we uitgebreide garanties op de herstelwerkzaamheden. En wanneer Apple specifieke producten terugroept, kun je bij ons terecht. Ook wanneer je het apparaat niet bij ons hebt gekocht.
Serviceprogramma's van Apple

Liefde voor Apple

Jij wilt altijd en overal kunnen werken en mocht er wat gebeuren met je Apple-product, dan wil je geen ‘gedoe’. Je wilt snel en goed worden geholpen met de zekerheid dat je je product bijna als nieuw terugkrijgt. Wij zorgen met liefde, aandacht en expertise voor je Apple-product. Want wij houden net zoveel van Apple als jij.
Neem contact op!

Vochtschade in je MacBook?

Vloeistof in je MacBook hoeft niet het einde van je Apple-product te betekenen. De Amac Drycleaning Solution kan de oplossing bieden om je MacBook te redden. In een speciaal ontwikkelde machine worden de meest kwetsbare delen van jouw MacBook met speciale vloeistoffen gespoeld en daarna gedroogd. Maar snelheid is geboden met deze behandeling, dus wacht niet te lang.
Lees alles over de Amac Drycleaning Solution
Vochtschade kan gerepareerd worden

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.