Terug naar overzicht
Uitrolservice

Uitrolservice

Assemblage en uitrol door Amac Pro.

Om de uitrol van verschillende apparaten in jouw organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt Amac Pro de uitrolservice aan. Met deze service ontzorgen wij jouw organisatie en kunnen jouw medewerkers snel aan de slag.

Staat jullie wens hier niet bij? Neem dan contact op. Onze mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.
Contact opnemen

Direct een succesvol begin

De uitrolservice van Amac Pro is er om de ingebruikname van alle producten vanaf het eerste moment voor alle medewerkers een geslaagde gebeurtenis te maken. De mogelijkheden voor de assemblage en uitrol bij Amac Pro zijn flexibel. Wij passen ons aan, aan de wensen van jullie organisatie.

MDM activeren

Uit de doos direct aan de slag met de juiste apps en instellingen? Dan kan dankzij een mobile device managementsysteem. Amac Pro regelt het voor jouw organisatie.
Ontdek apparaatbeheer
Amac Onderwijs

Screenprotector plakken

Wil je jouw bestelde iPhones al direct goed beschermen? Amac Pro beplakt dankzij een ingenieus systeem screenprotectors perfect op elke iPhone.

Hoes bevestigen

Laat je medewerkers direct op een veilige manier hun iPhones of iPads in gebruik nemen met een bevestigde hoes. En een hoes met toetsenbord kunnen we ook meteen pairen.

Cadeauverpakking

Een collega verrassen? Of jouw hele team blij maken? Amac Pro kan jouw aankopen al bij levering voorzien van een verpakking. Ook voor cadeaubonnen kan je bij Amac Pro terecht.
Amac Onderwijs
Amac Onderwijs

Graveren

Door apparaten te graveren maak je deze herkenbaar en persoonlijk. Kies er bijvoorbeeld voor om jullie logo op iPad of MacBook te plaatsen. De mogelijkheden om te graveren zijn eindeloos. Neem contact op voor alle opties.

Simkaart plaatsen

Medewerkers kunnen direct overal aan de slag met een werkende simkaart in iPhone of iPad. Amac Pro plaatst, activeert en registreert de simkaart in iPhone of iPad.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.