Terug naar overzicht
Amac Training

Trainingsaanbod

Voor de beginneling tot ervaren Apple-gebruiker.

Het trainingsaanbod van Amac Pro is zeer uitgebreid en divers. Uiteraard kunnen we onze ondersteuning bieden op locatie, telefonisch en via remote support. Neem contact op voor een volledig overzicht van onze verschillende trainingen.
Neem direct contact op

Basistrainingen

De basistechnieken voor het gebruik van iOS, iPadOS of macOS binnen jouw organisatie worden in deze trainingen bijgebracht. Medewerkers raken vertrouwd met de werking van de Apple-producten, zodat deze in de praktijk kunnen worden ingezet.
Neem contact op

Verdiepingstrainingen

De trainingen in deze categorie bouwen voort op de ervaring uit de basistraining. Er wordt dieper ingegaan op de verschillende specifieke, en veel gebruikte toepassingen, zodat meerwaarde van de inzet van Apple-producten in de organisatie verder vergroot wordt.

Train de trainer

Amac Pro biedt de mogelijkheid dat wij de juiste mensen binnen jouw organisatie een training bieden. Hierdoor komt er in de organisatie meer kennis en kan een deel van de ondersteuning door de organisatie zelf gedaan worden. Je hebt Amac Pro dan alleen nodig in geval van calamiteiten of grote veranderingen. Wij passen ons aan aan jouw wensen.

Amac Pro Kickstart

Na aankoop van een nieuw Apple-apparaat wil je als zzp’er of mkb-organisatie natuurlijk snel productief aan de slag. Met de laagdrempelige Kickstart-trainingen van Amac Pro ben je snel helemaal up-to-date. We focussen ons tijdens de Kickstart op productiviteit op Mac, iPad of iPhone, maar ook bedrijfsgebonden training is mogelijk.
Ontdek onze Kickstart Training

Maatwerktrainingen

Naast verschillende basis en verdiepingstrainingen, verzorgen we ook trainingen op maat. Wanneer jouw organisatie met een bepaalde applicatie of toepassing werkt, of wil gaan werken en het hiervoor noodzakelijk acht om de medewerkers te trainen, is dit een uitermate geschikte vorm.
Vraag nu informatie aan

Trainingspakketten

Speciaal voor professionele Apple-gebruiker heeft Amac Pro trainingen voor iPhone, iPad en Mac ontwikkeld. Deze trainingen bevatten alles om de ingebruikname van nieuwe Apple-apparatuur zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bovendien zijn jouw medewerkers na de trainingen in staat om optimaal gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden die iOS, iPadOS en/of macOS bieden.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.