Terug naar overzicht
Apple Pro

Amac Pro

Apple voor professionals.

Apple-producten hebben de hedendaagse manier van werken veranderd en zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn hierdoor productiever, creatiever en innovatiever dan ooit tevoren. Amac Pro is ervan overtuigd dat, wanneer je jouw werknemers laat werken met de beste hardware en software, zij gemotiveerd worden om hun allerbeste werk af te leveren.
Neem contact op met Amac Pro
11 redenen om je Mac aan het werk te zetten.

Op bezoek bij pakketdienst Trunkrs

In 2015 startte pakketdienst Trunkrs een crowd delivery-platform, omdat er een groeiende behoefte was aan snelle en flexibele levering. Wat voor Trunkrs - als groeiend bedrijf - heel belangrijk is, is dat zij geen afdeling hebben die zich bezighoudt met de ICT. Niet voor de inkoop, maar ook niet voor reparaties of onderhoud. Amac Pro regelt dit allemaal voor Trunkrs.
Ontdek oplossingen voor apparaatbeheer

Klik op het logo voor het klantverhaal

Telindus
Woonbron
Developers.nl
Vonq
SuccessDay

Voordelen van Amac Pro

  • Begeleiding bij overstap
  • Financiering op maat
  • 50 servicepunten
  • Gecertificeerd repair-center
  • Support op locatie
  • Trainen van medewerkers

Inruilprogramma voor organisaties

Ontvang hoge inruilprijzen voor oude producten en laat privacygevoelige informatie veilig wissen. Maak gebruik van ons inruilprogramma.
Ruil jullie oude apparatuur in
Apple voor professionals

Oplossingen

Bij de implementatie van iOS of Mac binnen jouw organisatie wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Amac Pro faciliteert de installatie, configuratie en begeleiding bij de uitrol en beheer van Apple hardware en software.
Onze oplossingen voor jouw organisatie

7 redenen om jouw organisatie te switchen naar Apple

Veel organisaties kiezen er bewust voor om met Apple te werken. In ons blog hebben wij zeven belangrijke redenen neergezet waarom Apple het ideale platform is voor jouw organisatie!
Lees het blog

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.