Terug naar overzicht
Apple Pro

Amac Pro

Apple voor professionals.

Apple-producten hebben de hedendaagse manier van werken veranderd en zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn hierdoor productiever, creatiever en innovatiever dan ooit tevoren. Amac Pro is ervan overtuigd dat, wanneer je jouw werknemers laat werken met de beste hardware en software, zij gemotiveerd worden om hun allerbeste werk af te leveren.
Neem contact op met Amac Pro

AppleCare for Enterprise

AppleCare for Enterprise is een uitgebreide service- en ondersteuningsoplossing voor bedrijven die Apple-producten gebruiken. Het biedt 24/7 telefonische ondersteuning, expertise van technische specialisten, hardwarereparaties en meer, waardoor bedrijven (zelfs ook in het buitenland) kunnen blijven vertrouwen op hun Apple-apparatuur.
Lees meer over AppleCare for Enterprise
AppleCare for Enterprise
Mac kan dat

Overstappen naar Apple?

Iedereen heeft een andere reden om voor de producten van Apple te kiezen. Is het vanwege privacy? Design? Stabiliteit? Gebruiksgemak? Of gaat het om mobiele Apple-oplossingen voor de buitendienst? Krachtige Macs voor je marketingafdeling? Of jouw hele organisatie aan het werk met devices die aan al het voorgaande voldoen? Amac Pro heeft de juiste kennis en ervaring in huis om jouw organisatie succesvol te begeleiden in de switch naar Apple-producten.
Amac Pro helpt je op weg

Amac Pro ZZP-lease

Elke zzp’er of freelancer weet dat het bedrijfsleven vandaag mobieler dan ooit is. Daarom maakt Apple producten waarmee jij overal betere beslissingen kan nemen. Met de krachtigste, veiligste en meest intuïtieve producten – en honderd­duizenden apps in de App Store – zijn er voor jou geen grenzen. En om een extra stap te kunnen maken heeft Amac Pro een unieke lease-oplossing voor zzp’ers.
Kies de Amac Pro ZZP-lease
Amac Pro ZZP-lease

Klik op het logo voor het klantverhaal

Telindus
Woonbron
Developers.nl
Vonq
SuccessDay

Voordelen van Amac Pro

  • Begeleiding bij overstap
  • Financiering op maat
  • 50 servicepunten
  • Gecertificeerd repair-center
  • Support op locatie
  • Trainen van medewerkers

Inruilprogramma voor organisaties

Ontvang hoge inruilprijzen voor oude producten en laat privacygevoelige informatie veilig wissen. Maak gebruik van ons inruilprogramma.
Ruil jullie oude apparatuur in
Apple voor professionals

Oplossingen

Bij de implementatie van iOS of Mac binnen jouw organisatie wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Amac Pro faciliteert de installatie, configuratie en begeleiding bij de uitrol en beheer van Apple hardware en software.
Onze oplossingen voor jouw organisatie

7 redenen om jouw organisatie te switchen naar Apple

Veel organisaties kiezen er bewust voor om met Apple te werken. In ons blog hebben wij zeven belangrijke redenen neergezet waarom Apple het ideale platform is voor jouw organisatie!
Lees het blog

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.