Terug naar overzicht

Start-up? Profiteer nu ook van alle voordelen die Apple-apparatuur biedt

Jeroen
maandag 21 februari 2022
Door Jeroen

Startup? Profiteer nu ook van alle voordelen die Apple-apparatuur biedt

Een van de belangrijkste zaken die je als start-up wilt realiseren is groei. Maar om te kunnen groeien, is het noodzakelijk om eerst te investeren in het opzetten van je onderneming. Als innovatief, vooruitstrevend bedrijf wil je werken met het beste van het beste. Zonder dat je dat klauwen met geld kost. Daar heeft Amac Pro dé oplossing voor bedacht. 

Apple-apparatuur biedt jouw organisatie krachtige machines met lange levensduur en een professionele uitstraling. Het gevoel dat Apple oproept, past naadloos bij een jong en modern bedrijf. Maar als jonge organisatie heb je wellicht nog niet de financiële middelen om voor iedere werknemer een MacBook, iPad of ander device aan te schaffen. Bovendien wil je als startende onderneming maximaal flexibel zijn. 

Starterslease

Met onze innovatieve leaseregeling voor start-ups kun je vrijwel direct over een volledig uitgeruste werkplek beschikken, tegen een vast tarief per maand. Je kiest zelf welk Apple-apparatuur het beste geschikt is voor jou en je collega’s. Dat kunnen ook verschillende devices zijn, niet iedereen werkt immers op dezelfde manier.

Binnen onze leaseregeling bieden we niet alleen devices, maar ook de mogelijkheid om beheer en onderhoud mee te financieren. Zo ben je verzekerd van een volledige werkplek, en dat is uitgebreider dan alleen het leasen van een device. Mocht er nu iets met je apparaat aan de hand zijn bijvoorbeeld, dan wordt dit direct opgelost, zodat je snel verder kunt werken.

Een groot voordeel van onze Starterslease is dat je een vast tarief betaalt en je kosten dus vooraf inzichtelijk hebt. Bovendien biedt het flexibiliteit in op- en afschalen. Ongebruikte werkplekken stuur je eenvoudig retour en als de groei van je bedrijf voorspoedig gaat, kun je net zo makkelijk uitbreiden. Naast Apple-producten kan het maandelijkse tarief dus ook accessoires, uitgebreide garantie en/of verzekeringen, ondersteuning en patchmanagement bevatten. Zo weet je zeker dat je volledig ontzorgt kunt bouwen aan je onderneming.


Niet wachten om te investeren in Apple-devices voor jouw start-up? Klik hier voor meer informatie over de Amac Pro Starterslease.  

Jeroen
maandag 21 februari 2022
Door Jeroen