Terug naar overzicht

Amac Pro begeleidt Mooiland bij het gebruik van Apple

Jeroen
donderdag 1 juli 2021
Door Jeroen

Woningcorporatie Mooiland heeft 290 iPhones, 250 MacBooks en 120 iPads in gebruik. Om ervoor te zorgen dat zij al deze producten probleemloos kunnen beheren en gebruiken, ondersteunt Amac Pro Mooiland bij de levering van MacBook, iPhone en iPad. Vóór de levering koppelen wij de nieuwe Apple-apparatuur aan het Mobile Device Managementsysteem van Mooiland.

Amac Pro ondersteunt daarnaast Mooiland met het snel leveren van vooraf bepaalde product-sets. Hierdoor kan een medewerker snel een volledige iPhone-, iPad-, en/of MacBook-bundel, inclusief adapter, cover en screenprotector in ontvangst nemen.

Naast de levering van Mac, iPhone en iPad, levert Amac Pro ook alle randapparatuur voor de Apple-producten, zoals de monitoren voor de fysieke werkplek. Hiermee wordt Mooiland volledig ontzorgd rondom het bestellen en leveren van Apple-apparatuur, accessoires en toebehoren.


Ook met Apple aan de slag in jouw organisatie of wil je meer weten over het gebruik van Apple in het bedrijfsleven? Neem contact op met Amac Pro. We helpen je graag!

Neem contact op


Klik op het logo voor het klantverhaal

Telindus Woonbron Developers.nl Vonq SuccessDay SuccessDay
Jeroen
donderdag 1 juli 2021
Door Jeroen