Terug naar overzicht

Trunkrs heeft geen ICT-afdeling nodig dankzij Amac Pro

Jeroen
dinsdag 21 september 2021
Door Jeroen

In 2015 startte pakketdienst Trunkrs een crowd delivery-platform, omdat er een groeiende behoefte was aan snelle en flexibele levering. Nu 6 jaar later zijn zij doorgegroeid tot een landelijke pakketleverancier voor webwinkels, zoals onder andere ook voor Amac. 

Wat voor Trunkrs - als groeiend bedrijf - heel belangrijk is, is dat zij geen afdeling hebben die zich bezighoudt met de ICT. Niet voor de inkoop, maar ook niet voor reparaties of onderhoud. Amac Pro regelt dit allemaal voor Trunkrs. Dit kost hen zodoende minimaal tijd en levert hen maximaal profijt op. 

We hebben gekozen voor Apple en Amac omdat wij heel snel devices willen uitrollen over onze groeiend bedrijf zonder daar een ICT-afdeling voor op te zetten.

Naast de producten van Apple en de diensten van Amac Pro, hebben wij Trunkrs ook geadviseerd om gebruik te maken van de Mobile Device Management oplossing van Jamf. Jamf maakt Trunkrs schaalbaarder omdat ze dankzij Jamf Pro heel snel nieuwe devices in kunnen zetten of wijzigingen kunnen doorvoeren. Daarnaast gebruiken zij Jamf Protect om de veiligheid van alle Macs en alle opgeslagen data optimaal te houden.


Ook met Apple aan de slag in jouw organisatie of wil je meer weten over het gebruik van Apple in het bedrijfsleven? Neem contact op met Amac Pro. We helpen je graag!

Neem contact op


Klik op het logo voor het klantverhaal

Telindus Woonbron Woonbron Developers.nl Vonq SuccessDay
Jeroen
dinsdag 21 september 2021
Door Jeroen