Terug naar overzicht

Health

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Health-producten kopen bij Amac

Amac biedt een ruime keuze aan health-producten. Met de juiste producten krijg je beter inzicht in jouw gezondheid en sportresultaten en kun je zo jouw levensstijl gezonder maken. Ben je op zoek naar een smartwatch? Bekijk dan onze Apple Watch pagina.

Voordelen van gezondheidsproducten

Met de health-producten van Amac ben je altijd op de hoogte van jouw lichaam en gezondheid. Ga bijvoorbeeld hardlopen met een van de speciale sportoordopjes. De sportoordopjes zijn zo ontwikkeld dat ze niet uitvallen tijdens het sporten én de meeste zijn draadloos. Zo sport je zonder last te hebben van kabels die in de weg zitten en heb jij alle ruimte om te bewegen. Wanneer je op de iHealth weegschaal gaat staan heb je niet alleen inzicht in jouw gewicht, maar heb je direct een hele bodyscan tot je beschikking. Zo meet je bijvoorbeeld ook jouw BMI, vetpercentage en bot- en spiermassa en weet je meteen of het sporten zijn vruchten heeft afgeworpen. Een andere manier om al jouw sportactiviteiten in een oogwenk tot je beschikking te hebben, is Apple Watch. Met Apple Watch heb jij direct inzicht in het aantal actief bewogen minuten, verbrande calorieën, je hartslag en meer. Wanneer je een prestatie hebt geleverd waar je trots op bent, kun je deze delen met je vrienden of op social media.

Mocht sporten niet perse belangrijk zijn voor jou, maar het meten van je bloeddruk of bloedsuiker wel, dan is de bloeddrukmeter of bloedglucosemeter wat voor jou. Deze slimme apparaten geven direct inzicht van de situatie waarin jij verkeerd en slaan alle data op in het apparaat én op je telefoon.

Het voordeel van de gezondheidsproducten van Amac is dat prestaties allemaal worden gecommuniceerd naar jouw iPhone. De apparaten bieden wel privacy, want alle gegevens worden alleen naar jouw iPhone gestuurd. Wanneer je de apparaten instelt in de Gezondheid-app kun je alle gegevens van alle health-producten hier bekijken in handige grafieken. Zo zie je in één handig overzicht of je vooruitgang hebt geboekt en of je gezondheid is verbeterd.

Health producten aanbevolen voor

Wil jij graag jouw gezondheid verbeteren of bijhouden? Dan zijn de health-producten wat voor jou. Motiveer jezelf met een Apple Watch of monitor je lichaam met de weegschaal of een van de andere health-accessoires. Zo heb je altijd een motivatie om handen om je levensstijl te verbeteren.

Health producten kopen bij Amac

Koop jij een health product online bij Amac, dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om de producten die jouw gezondheid ondersteunen gratis af te halen in één van onze 50 Amac stores.