Terug naar overzicht

Apple Watch vergelijken

Kies Apple Watch-modellen om te vergelijken.

Productnaam
Afbeeldingen
Koop
Niet verkrijgbaar
Niet verkrijgbaar
Niet verkrijgbaar
Niet verkrijgbaar
Uitvoering
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Samenvatting

Disclaimers

Saturatie-app

De metingen van de Saturatie-app zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, ook niet voor zelfdiagnose of overleg met een arts, en zijn alleen bedoeld voor algemene conditie- en gezondheidsdoeleinden.

Ecg‑app

De Ecg-app is beschikbaar voor Apple Watch Series 4 of nieuwer (uitgezonderd Apple Watch SE) met de nieuwste versie van iOS en watchOS. Zie apple.com/nl/watch voor meer informatie over de compatibiliteit. De Ecg-app is niet bedoeld voor gebruikers jonger dan 22 jaar. Via de Ecg-app kun je met Apple Watch een ecg laten maken dat gelijkstaat aan een elektrocardiogram met één afleiding.

Waarschuwing bij onregelmatige hartslag

Melding bij onregelmatig ritme vereist Apple Watch Series 3 of nieuwer (uitgezonderd Apple Watch SE) met watchOS 6 of hoger, en iPhone 6s of nieuwer met de nieuwste versie van iOS. Deze feature is niet bedoeld voor gebruikers jonger dan 22 jaar, of gebruikers bij wie in het verleden atriumfibrilleren is vastgesteld. Zie apple.com/nl/watch voor meer informatie over de compatibiliteit.

Sommige bandjes zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Apple Watch Series 6, Apple Watch SE en Apple Watch Series 3 vereisen iPhone 6s of nieuwer met iOS 14 of hoger.

Features kunnen worden gewijzigd. Sommige features, apps en diensten zijn mogelijk niet in alle talen of regio’s beschikbaar. Ga naar apple.com/nl/watchos/feature-availability voor een volledig overzicht.