Terug naar overzicht

iPad aanbiedingen

iPad aanbieding

Het is sale bij Amac! Diverse modellen iPad hebben nu een hoge korting. De perfecte kans om nou eindelijk eens die iPad, die je wellicht altijd te duur vond, aan te schaffen! Je bekijkt de iPad aanbiedingen op deze pagina.

iPad Pro aanbieding

Verschillende modellen iPad Pro zijn nu voordelig te bestellen bij Amac. Zo vind je een goedkope iPad Pro met opslagcapaciteit tot 256GB, met Wi-Fi en/of Cellular internetverbinding. iPad Pro is momenteel in de sale verkrijgbaar met een 9,7-inch display, maar het aanbod varieert continue. Wanneer je een aanbieding op iPad Pro zoekt met 10,5-inch of 12,9-inch display, kijk dan later nog eens in de iPad sale, of schrijf je in voor de Amac nieuwsbrief.

Goedkope iPad kopen

De meeste producten in de Amac Sale zijn nieuwe producten voor een zeer scherpe prijs. Schaf je een nieuwe iPad uit de Sale aan, dan geeft Amac je hier 2 jaar consumentengarantie op. De korting op iPad is geldig zolang de voorraad strekt. Jouw iPad wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 Amac Stores.

Open Box-producten

Een Open Box-product is een artikel dat eerder in de winkel als demomodel heeft gestaan of door een klant is geretourneerd. Om in aanmerking te komen voor herverkoop, wordt het artikel eerst door onze technische dienst gecontroleerd en mag er hooguit lichte cosmetische schade aan het product zitten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het product technisch in orde is. Daarnaast worden álle Open Box-producten geleverd in de oorspronkelijke doos met bijbehorende accessoires*.

De levertijd van een Open Box-product is vaak langer (5-8 werkdagen) dan wat we normaal gesproken gewend zijn (1-2 werkdagen). Om de kwaliteit te kunnen garanderen, wordt een Open Box-product eerst nog grondig gecontroleerd voordat deze de deur uitgaat. Wanneer jouw bestelling op het punt staat geleverd te worden, ontvang je daar bericht van.

Amac biedt standaard één jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een Open Box-product, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Info over de fabrieksgarantie vind je bij de specificaties van het product. Lees meer over garantie bij Amac.

* Bij iPhone Open Box-modellen worden geen Apple oordopjes meegeleverd.