Terug naar overzicht

Eve

Eve

Eve

Eve is een redelijk nieuw merk, wat opgericht is in 2018. Dat neemt niet weg dat de producten van dit bedrijf de wereld van smart home hebben overgenomen. Dit Duitse bedrijf maakt fantastische smart home producten, zodat jouw hele huis te bedienen is met maar een paar drukken op de knop. Eve was voorheen een tak van Elgato, wat gespecialiseerd is in het maken van video- en game-apparatuur.

De Eve producten

Met Eve Door & Window weet je wanneer een deur of raam in huis open of dicht is. De Eve Motion is een bewegingssensor die andere HomeKit-accessoires of ingestelde scènes kan activeren op basis van beweging. Met Eve Energy kun je elk apparaat in huis aanzetten, simpelweg door je eigen stem te gebruiken en het te vragen aan Siri. Daarnaast kun je ook het energieverbruik van apparaten in huis bijhouden. Eve Room meet de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid in huis. Heb je het koud of warm? Met Eve Thermo regel je de perfecte en meest comfortabele temperatuur voor in huis. Daarnaast kun je de temperatuur aanpassen aan je dagelijkse routine. Wil je ook de buitentemperatuur weten? Eve Home Weather meet de temperatuur, vochtigheid en luchtdruk buiten. Toon meer

Elk product van de Eve serie bedien je eenvoudig met de Eve app. Vanuit deze app kun je alle producten van de Eve serie in jouw huis bedienen. Heb je thuis al andere HomeKit-accessoires? Dan zie je deze ook in de app. Ook de ingestelde zones, kamers en andere HomeKit-instellingen vind je in de app. Ook het opstarten van een nieuw huis gaat razendsnel. Zet het desbetreffende product aan en zorg ervoor dat je iPhone of iPad in de buurt blijft, want de Eve-producten werken allemaal via bluetooth. Daarna gebruik je de HomeKit-code die zowel aan de binnenkant van de verpakking als op de producten zelf staat. Vervolgens wordt het Eve-product gekoppeld aan je HomeKit-systeem, waardoor je ze met je stem door middel van Siri kunt bedienen. Natuurlijk kun je ze ook via de app bedienen. Let op: de Eve app is niet geschikt voor Apple Watch. Natuurlijk kun je de producten dan wel via Siri bedienen.