Terug naar overzicht

Hoesjes & Cases

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 21
 6. 22

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 21
 6. 22

Op deze pagina bekijk en vergelijk je alle hoesjes, cases en screenprotectors voor jouw Apple-apparaat. Bestel jouw Apple-hoesje en deze wordt altijd gratis thuisbezorgd​ of haal je gratis op in één van onze 50 Amac Stores.

Apple-hoesjes en cases kopen bij Amac

Ben jij op zoek naar de perfecte bescherming voor jouw iPhone, iPad of MacBook? Dan zit je goed bij Amac. Wij hebben een groot assortiment aan hoesjes, cases en screenprotectors. Hiermee voorkom jij krassen en beschadigingen aan jouw favoriete Apple-apparaat.

Bescherm jouw iPad met de beste hoesjes en cases

Je kunt een iPad op verschillende manieren beschermen. Een iPad-cover beschermt alleen de voorkant van jouw iPad. Je klapt deze makkelijk achter de iPad wanneer je deze gebruikt en beschermt het scherm van jouw iPad wanneer je deze niet gebruikt. Je kunt deze iPad-cover in diverse posities vouwen, zo heb jij altijd de beste kijkpositie. Bescherm je jouw iPad het liefst net iets meer? Kijk dan eens naar onze iPad-cases. Onze iPad-cases beschermen zowel de voor- als achterkant van jouw iPad. Als laatste kun je nog kiezen voor een iPad-keyboard case. Dit is handig als je een combinatie zoekt tussen toetsenbord en bescherming.

iPhone-hoesjes voor de beste bescherming

Voor iPhone zijn er ook een aantal verschillende soorten bescherming. Heb je het liefst jouw pasjes dicht iPhone? Kies dan voor een iPhone-wallet case. Deze zijn er als klaphoesje en als alleen een achterkant. Laat jij vaak jouw iPhone vallen? Er zijn hoesjes die jouw iPhone beschermen tot een hoogte van 1, 2 of 3 meter. Een voorbeeld hiervan zijn de iPhone-hoesjes van Tech21. Alle cases vind je bij Amac in diverse kleuren en materialen.

Een screenprotector maakt jouw iPhone helemaal af

Jouw iPhone is natuurlijk heel dierbaar en daarom wil je deze ook goed beschermen. Niet alleen de achterkant met een hoesje, maar ook het scherm. Het scherm is namelijk zeer gevoelig. Gelukkig plaatsen wij in al onze Amac Stores screenprotectors. Wij bieden een unieke service in samenwerking met Belkin, waarbij we de Belkin TrueClear Pro screenprotectors professioneel voor je installeren terwijl je wacht. Helemaal recht en vrij van bubbeltjes. Loop je toch de deur uit met een scheve screenprotector of een bubbeltje? Je kunt binnen 48 uur terugkomen om volledig gratis een nieuwe te krijgen.

Apple-hoesjes en cases koop je bij Amac

Bij Amac koop je cases en hoesjes die speciaal zijn ontworpen voor Apple-apparaten. Deze Apple-hoesjes, cases en screenprotectors werken dan ook perfect samen met jouw iPhone, iPad of MacBook. Vergroot de mogelijkheden van je Apple-apparaat en die van jezelf! Bekijk ook de extra scherp geprijsde hoesjes en cases op onze hoesjes en cases Sale pagina​.