Terug naar overzicht
Apple Inruilen

Inruilservice

 1. Kom met je Apple-apparaat1 en legitimatie naar een van onze 50 Amac-winkels. Neem alle bijbehorende accessoires mee, zoals bijvoorbeeld de Lightning-kabel.
 2. Laat een van onze medewerkers jouw Apple-apparaat taxeren. Onderstaande inruilmodule geeft slechts een indicatie van de inruilwaarde.
 3. Na jouw akkoord op de taxatie, helpen we je met het vinden van een nieuw Apple-apparaat.

Gegevens verwijderen
Voordat je jouw Apple-apparaat inruilt, kunnen we je helpen om alle data veilig te verwijderen. Op je nieuwe Apple-apparaat geeft Amac 2 jaar garantie. Is er iets waar je niet uitkomt? Je kunt altijd terecht in een van onze 50 Amac-winkels voor training, service en ondersteuning.

Inruilmodule

Bereken zelf een indicatie van de inruilwaarde van je Apple-apparaat met onderstaande inruilmodule. Heb je vragen over onze inruilservice? Kom gerust langs bij een van de 50 Amac-winkels bij jou in de buurt. We helpen je daar graag verder!

Goed om te weten

 • De inruilwaarden worden regelmatig geüpdatet. De prijs die door onze medewerker in de winkel wordt bepaald bij de taxatie is leidend.
 • Inruilen kan alleen op het moment van aanschaf van een nieuwe apparaat. Na aankoop kan de inruilwaarde niet meer verrekend worden met het aanschafbedrag.
 • Neem je legitimatie mee naar de winkel. Alleen dan is het mogelijk om de inruil te doen.
 • Maak thuis altijd eerst een back-up van je data, zodat je jouw gegevens niet kwijt raakt.
 • Zorg er altijd voor dat ‘Zoek mijn iPhone/iPad/Mac’ uitgeschakeld is. Dat doe je via Instellingen (iOS) / Systeemvoorkeuren (Mac) -> Wachtwoorden en accounts (iOS) / Internet-accounts (Mac) -> iCloud --> Zoek mijn iPhone/iPad/Mac.
 • Wanneer je Apple-apparaat onderdelen bevat die niet door Apple gecertificeerd zijn, of open is geweest bij een niet door Apple gecertificeerd servicepunt, dan wordt deze maximaal gewaardeerd op Conditie D.
 • Je apparaat versturen we naar een partner, waar-ie gerecycled of hergebruikt wordt.

Vind jouw winkel


 1. Het is helaas niet mogelijk om iPod in te ruilen.
 2. De actievoorwaarden lees je hier.