Terug naar overzicht

tech21

tech21

tech21

Ben jij op zoek naar een dunne, lichtgewicht case met goede valbescherming?
Dan zit je goed bij Amac. Tech21 maakt gebruik van wetenschappelijk bewezen materialen, welke ervoor zorgen dat je iPhone goed beschermd blijft. Val na val. Door de toevoeging van BioCote blijft je toestel ook nog eens hygiënisch schoon, elke dag opnieuw.
tech21 kopen bij Amac
Weet je welke accessoire je gaat kopen? Bestel jouw tech21 accessoire dan gelijk in onze webshop. Jouw accessoire wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.
Bekijk alles
tech21 De beste bescherming.

FlexShock

De Evo cases van tech21 maken gebruik van FlexShock. Dit materiaal is wetenschappelijk getest en biedt bescherming tot een val van 3.6 meter. Val na val. De impact van de val wordt door de case geabsorbeerd, waardoor je iPhone veilig blijft.
De cases zijn dun en lichtgewicht en bieden de beste bescherming zonder je iPhone te verzwaren.

Bioshield

Bioshield bestaat tot 40% uit plantaardig materiaal en biedt daarnaast bescherming voor je iPhone tot een val van 3 meter hoogte. Het is kristalhelder en leent zich daardoor perfect voor de tech21 Pure cases. Zo hoef je het design van je iPhone niet te verbergen achter een case om toch goed beschermd te zijn. Val na val.

Anti-Microbial / Biocote

Wist je dat een gemiddelde telefooncase 10 keer zoveel bacteriën bevat dan een WC-bril? De cases van tech21 bevatten BioCote®, een materiaal dat er voor zorgt dat bacteriën en schimmels zich niet kunnen hechten aan je toestel. Binnen 24 uur is 99,9% van de bacteriën van je case verdwenen.
BioCote® zit geïntegreerd in de cases. Hierdoor blijft de stof altijd werkzaam, hoe lang je je case ook gebruikt. Wel zo hygiënisch.