Terug naar overzicht
iMember

iMember

Haal alles uit jouw Apple-device

Bij Amac weten we dat er best wel eens wat vragen opkomen wanneer je werkt met een Mac, iPad, iPhone of Apple Watch. Maar we weten ook dat wij de kennis en ervaring hebben om jou te helpen. Hoe zou jij het vinden als wij jou persoonlijk begeleiden? Wij helpen jou om zelf aan de slag te gaan met jouw Apple-device en geven tips voor het dagelijkse gebruik ervan.
Direct inloggen

iMember

Schaf nu een iMember lidmaatschap aan en laat je een jaar lang begeleiden bij het gebruik van jouw Apple-device.
Koop nu

Waarom iMember?

Dit maakt iMember de perfecte aanvulling op jouw Apple-device(s):

  • Persoonlijke begeleiding

  • Zelf leren het maximale uit je aankoop te halen

  • Groot aanbod aan trainingen

  • Onbeperkte ondersteuning, al vanaf €149,- per jaar*

  • *Heb je al een Apple-apparaat bij ons gekocht of koop je gelijktijdig met jouw iMember lidmaatschap een Apple-apparaat? Dan kost het iMember lidmaatschap €99,-

iMember in 4 stappen

  • 1. Kom naar een Amac Store

  • 2. Sluit een iMember-lidmaatschap af

  • 3. Plan je eerste afspraak direct in

  • 4. Maak zelf een vervolgafspraak op de website
Direct iMember afsluiten

Ben je al iMember?

Klik op onderstaande knop om naar de iMember website te gaan om in te loggen en een afspraak te maken.
Nu inloggen
iSetup

iSetup

Tijdens een eenmalige iSetup ga je samen met de iMember coach aan de slag om jouw nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch optimaal in te richten. We zorgen dat alle apps en accounts werken zoals jij graag zou willen. Daarnaast krijg je uitleg en tips voor het dagelijks gebruik.

iPersonal

iPersonal

In de halfuur durende een-op-een sessie met de iMember coach heb jij volop ruimte om vragen te stellen over een onderwerp naar keuze (over jouw Apple-device). Het maakt daarbij niet uit of het om iets groots of kleins gaat, tijdens iPersonal zorgen wij ervoor dat jij geen zorgen meer hebt.

iSpecial

iSpecial

Als iMember profiteer je van acties en voordelen die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Zo organiseren wij premium events, zijn er exclusieve aanbiedingen en ontvang jij uitnodigingen voor speciale koopavonden. Deze scherpe deals en sales zijn voor ‘iMembers only’.

iLearn

iLearn

Tijdens een iLearn leer je in groepsverband meer over de programma’s die op de Mac, iPad en iPhone staan. Ontdek hoe je bijvoorbeeld met Siri kunt praten, wat iCloud nou precies is of hoe je je tekstdocumenten en presentaties perfectioneert.

Keuze uit ruim 20 trainingen!

Naast persoonlijke begeleiding, biedt het iMember-lidmaatschap vele interessante groepstrainingen. De onderwerpen lopen uit van informatie over het besturingssysteem tot specifieke programma’s en functies. Zo leer je het product beter kennen en haal je het maximale uit jouw Apple-devices.
Bekijk alle iLearns

iMember worden?

Kom naar jouw dichtstbijzijnde Amac Store en laat je een jaar lang begeleiden door onze coaches.
Zoek een winkel

*Wanneer je een nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch bij Amac koopt geldt een gereduceerd tarief van €99,- voor een iMember-lidmaatschap van een jaar. Wanneer je het product elders hebt aangeschaft geldt de reguliere prijs van €149,-. Een iMember lidmaatschap is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Per lidmaatschap ontvangt de iMember eenmalig een iSetup van maximaal 2 uur, onbeperkt toegang tot iLearns en een onbeperkt aantal iPersonal-afspraken van 30 minuten. Vraag onze medewerkers in de winkel (of neem contact op) voor meer informatie.