Terug naar overzicht

MacBook aanbiedingen

MacBook Deals bij Amac!

Het is sale bij Amac! Krijg nu fantastische kortingen op verschillende MacBook Air- en MacBook Pro-modellen.

Goedkoop een MacBook Air of MacBook Pro scoren uit de MacBook Deals

Koopjesjagers opgelet! Droomde je altijd al van een MacBook? Maar kan of wil je de hoofdprijs niet betalen? Grijp dan nu je kans en check direct onze MacBook Deals! Onze MacBook Deals zijn allemaal gloednieuwe producten, voor haarscherpe prijzen.

Je krijgt vette kortingen op verschillende MacBooks. De korting geldt zelfs voor alle MacBooks met een Intel-processorchip. Heb je het liefste een compacte, maar toch krachtige laptop? Dan kies je uit onze 13-inch MacBook Air of MacBook Pro. Liever een extra groot scherm, met extra veel kracht? Dan is de 16-inch MacBook Pro de beste keuze voor jou! Hiermee zijn zware programma's een peulenschil.

MacBook Deals: MacBook-korting op verschillende configuraties

Bij Amac hebben we bij onze MacBook Deals altijd een groot aanbod aan MacBooks met kortingen. Je kunt zelf jouw ideale MacBook samenstellen. Kies bijvoorbeeld de hoeveelheid opslag, geheugen en de kleur.

De keuze van een configuratie kan aardig lastig zijn. Het eerste waar je over na kunt denken als je een MacBook met korting koopt, is het formaat van de MacBook. De twee standaard maten waar je uit kunt kiezen zijn 13 inch en 16 inch. De namen spreken natuurlijk voor zich, maar wil je een compacte MacBook? Kies dan voor een 13-inch model. Liever een extra groot beeldscherm? Dan kies je voor de 16 inch.

Dan opslag. Als je een MacBook met korting koopt wil je natuurlijk wel dat-ie genoeg opslagruimte heeft. Daarom biedt Amac verschillende opties. Werk jij vooral in de cloud? Dan is 256GB meer dan genoeg. Dit heeft het instapmodel van MacBook Air bijvoorbeeld en dat is ook direct de goedkoopste MacBook. Bewerk jij veel video's en foto's van hoge kwaliteit of maak je grote presentaties? Dan is een opslag van 512GB of meer zeker gewenst. De opslag van onze MacBook-aanbiedingen kan wel oplopen tot 8TB!

Ook werkgeheugen is belangrijk bij het kiezen van een MacBook met korting. Simpel gezegd: hoe meer programma's jij tegelijkertijd gebruikt, hoe meer werkgeheugen je nodig hebt. Gebruik je meer dan 4 veeleisende programma's? Kies dan zeker voor 16GB of liever meer.

Als laatste de processor. Onze MacBook Deals bevatten veel verschillende processoren. Zo kun je kiezen uit een i3-, i5-, i7- of i9-processor van Intel. De i3- of i5-processor kies je bijvoorbeeld als je een student bent die veel teksten moet schrijven of presentaties moet maken. Een i7- of i9-processor kies je eerder als je jouw MacBook voor grafische programma's gebruikt.

Hoe dan ook, tussen onze MacBook Deals staat altijd wel een samenstelling die perfect bij jou past. Zo koop jij de meest geschikte MacBook met korting.