Terug naar overzicht

Kopen bij Amac

Betaalmogelijkheden AmacBetaalmogelijkheden
Bij Amac hebben we diverse betaalmogelijkheden. Zowel voor in de winkels, als in de webshop. Bij ons betaal je op de manier die jij prettig vindt. Veilig, vertrouwd en snel. Om je te helpen hebben we alle betaalmogelijkheden voor je op een rijtje gezet.
Meer informatie
Betalen in termijnenBetaling in termijnen
Heb je al besloten welk nieuw Apple product of bijbehorende accessoire je wilt hebben, maar lukt het niet om het totale aankoopbedrag of een gedeelte daarvan direct te betalen? Bij Amac kan je dan alsnog het product aanschaffen en er voor kiezen om het totaalbedrag in termijnen te voldoen.
Meer informatie
Veilig betalenVeilig betalen
Wanneer je een aankoop doet in onze webshop, moet je deze veilig kunnen betalen. Om dit mogelijk te maken, werken wij samen met Buckaroo. Buckaroo helpt Amac veilig online betalingen af te handelen, zodat jij gewoon je aankoop kunt doen zonder je zorgen te maken.
Meer informatie
Verzendwijzen webshopThuisbezorgen & Afhalen
Doe je een bestelling in onze webshop? Dan kan je ervoor kiezen om deze thuis te laten bezorgen of af te halen in één van onze 50 Stores. Bij Amac wordt elke bestelling altijd gratis thuisbezorgd. Je bestelling ophalen in de winkel is ook gratis.
Meer informatie
Amac garantie AppleAmac garantie
Bij Amac bieden we onze klanten, naast de standaard wettelijke garantie, 2 jaar jaar consumentengarantie bij de aankoop van een Mac, iPad, iPhone, Apple Watch, Apple TV of iPod. Op overige merken geven wij ook altijd, naast de wettelijke garantie, minimaal 2 jaar consumentengarantie.
Meer informatie
Retourneren aankoopHerroepen & Retourneren
Heb jij je vergist of ben je niet geheel tevreden met je aankoop? Bij Amac kan je een webshopbestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen herroepen en retour sturen (of inleveren in een Amac Store). Aankopen gedaan in een Amac Store kunnen binnen 14 dagen geruild worden.
Meer informatie
Algemene voorwaardenAlgemene voorwaarden
In de algemene voorwaarden maken wij duidelijk welke rechten en plichten jij als klant hebt wanneer je een aankoop doet bij ons. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten tot verkoop van producten en/of diensten en leveringen door Amac aan de koper.
Meer informatie
Btw vrij kopenBtw teruggave
In Nederland betaal je op de meeste aankopen een btw bedrag van 21 procent. Wanneer je een aankoop doet bij Amac en je bent niet woonachtig in de EU, dan kun je in aanmerking komen om dit bedrag terug te krijgen. Amac werkt hiervoor samen met Vatfree.
Meer informatie