Terug naar overzicht

iPad

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle Apple iPad (2021)- en iPad (2020)-modellen. Bestel hier jouw 10,2-inch iPad (2021) of iPad (2020) en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPad met 10,2 inch scherm wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 winkels.

iPad (2021) kopen

Ben jij opzoek naar de nieuwste iPad? Dan ben je bij  iPad (2021) zeker aan het goede adres. Het basismodel onder de iPads heeft een flinke upgrade gekregen, zonder het oude vertrouwde uiterlijk te verliezen. iPad (2021) heeft dankzij de nieuwe A13-Bionic chip een prestatieboost gekregen van 20% vergeleken met iPad (2020).

Camera van iPad (2021)

iPad (2021) heeft voornamelijk vernieuwing als het gaat om de camera. Met een 12MP-ultrawide-selfiecamera kun je nu nog scherper FaceTimen met je vrienden. Door de nieuwe functie Center Stage is iPad (2021) slimmer dan ooit tevoren. De camera detecteert namelijk wanneer jij in beeld staat, en volgt je automatisch als je beweegt.

Afmetingen en beeldscherm van iPad (2021) en iPad (2020)

Met een gewicht van slechts 487 gram en een ‘dikte’ van 7,5 millimeter, houd je iPad 9th gen urenlang in je hand zonder vermoeid te raken. En omdat hij zo licht is, neem je hem gemakkelijk mee in je tas, zonder het gevoel te hebben dat je extra gewicht bij je hebt. Het 10,2-inch Retina-display van iPad (2021) is net zo groot als dat van zijn voorganger en heeft een resolutie van 2160 bij 1620 pixels. Daarbij heeft hij een pixeldichtheid van 264 pixels per inch. Dus als je op iPad (2021) of iPad (2020) jouw favoriete serie kijkt, een presentatie maakt of een videocompilatie maakt in iMovie: je weet zeker dat alles levensecht in beeld komt!

Apple Pencil en Smart Keyboard

Kan je Apple Pencil gebruiken op de nieuwe iPad 9th gen? Zeker! Op iPad was het altijd al makkelijk om de gaafste ideeën vast te leggen. Maar in combinatie met de Apple Pencil (1e generatie) is geen idee meer te gek. Maak notities, schilder een aquarel of onderteken een contract. Met Apple Pencil doe je alles tot op de pixel nauwkeurig en met ongekende snelheid. Hij voelt net zo natuurlijk aan als een echt potlood, terwijl je er heel wat meer mee kan!

Wil je tekstverwerken in Pages of een ander tekstverwerkingsprogramma? Met behulp van het Smart Keyboard verander je jouw iPad (2021) in een mini-notebook. Je hoeft het toetsenbord niet te koppelen of op te laden, want via de innovatieve Smart Connector klik je ‘m vast en kun je er direct mee aan de slag. En als je klaar bent, klap je ‘m dicht als je gewend bent met een cover.

Touch ID

iPad (2021) heeft precies hetzelfde design als zijn voorganger. Hierdoor heeft iPad (2021) nog steeds de welbekende thuisknop met Touch ID op de voorkant van de iPad.

Specificaties iPad (2021)

iPad (2021) heeft een flinke upgrade gekregen als het gaat om snelheid. iPad 9th gen heeft nu namelijk de A13 Bionic-chip. Hierdoor is iPad (2021) tot wel 20% sneller dan zijn voorganger iPad (2020). iPad (2021) is daarom beter geschikt om games en zware applicaties te draaien (bijvoorbeeld augmented reality of videobewerking).

iPad (2021) kopen bij Amac

Vind je dat het tijd wordt voor een (nieuwe) iPad? Bij Amac kun je de allernieuwste iPad (2021) kopen. Alles kunnen doen wat jij wilt, wanneer je dat wilt. Surfen en mailen, series en films kijken, studeren en werken. Het kan met de nieuwste iPad. Wat je doet wordt niet alleen mooier door het Retina-display, het wordt ook leuker door de vele apps en makkelijker door de handzaamheid van iPad. De nieuwste iPad is sneller dan ooit, dankzij de A13 Bionic-chip. Hij heeft alle ruimte voor al jouw persoonlijke en professionele items. Dit is dus precies het goede moment om over te stappen op een iPad 9th gen.