Terug naar overzicht

Kabels & Voeding

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 23
 6. 24

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 23
 6. 24

Kabels & voeding kopen bij Amac

Ben jij op zoek naar een kabel, oplader of batterij voor Mac, iPad, of iPhone? Dan zit je goed bij Amac. Naast Lightning-, USB-, VGA-, HDMI- en Mini DisplayPort-kabels vind je bij Amac ook autoladers, hubs en adapters, powerbanks, audio- en beveiligingskabels. Op deze pagina bekijk en vergelijk je alle mogelijkheden van de beste merken.

Voordelen van de kabels en voedingen

Met een groot aanbod aan kabels en voedingen heb je alle keuze bij Amac. Koop een oplader voor je iPhone van Belkin met sterk Kevlar Dupont materiaal of een oplaadstation voor naast je bed zodat je altijd jouw iPhone kunt opladen via de Lightning-aansluiting. Daarnaast zijn er voor iOS-apparaten veel adapters om andere apparaten te kunnen aansluiten. Denk hierbij aan een Lightning-naar-digitale-AV-adapter (HDMI), zodat jij jouw iPad of iPhone kunt aansluiten op een beamer. Daarnaast zijn er ook veel adapters, hubs en kabels voor MacBook en iMac. Zo blijft het mogelijk om met de MacBook Pro 2016 of 2017 al jouw USB-apparaten of kabels aan te sluiten op de nieuwe USB-C aansluiting. Het voordeel van de kabels en voedingen bij Amac is dat alles gecertificeerd is door Apple. Dit betekent dat het volledig betrouwbaar is om de accessoires te gebruiken bij jouw Apple-apparaten.

Kabels en voedingen aanbevolen voor

Wanneer jij nog op zoek bent naar een nieuwe kabel of oplader, heb je hier genoeg keuze. Sluit zo jouw MacBook, iPhone of iPad aan op verschillende apparaten dankzij de adapters. Laad jouw iPhone draadloos op met de Qi-adapter van Belkin of een sterke iPhone Lightning-kabel. Of plaats je iPhone of iPad op een van de velen oplaadstations. Is je batterij onderweg vaak leeg? Laad ‘m dan op met een powerbank of autolader met USB-aansluitingen. Met de originele kabels en adapters van Amac werk jij de hele dag zorgeloos door, zonder dat je iets mist.

Kabels & voedingen kopen bij Amac

Koop jij een kabel, oplader of batterij online voor jouw Apple-apparaat bij Amac, dan wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om je bestelling gratis af te halen in één van onze 50 Amac Stores.