Terug naar overzicht

HomePod mini

Apple HomePod mini kopen bij Amac

Toe aan een multifunctionele speaker? Bij Amac kun je eenvoudig een Apple HomePod mini aanschaffen. Amac heeft verschillende HomePod mini’s, dus kies de kleur die bij je past en ontdek de voordelen van de Apple HomePod mini!

Apple HomePod mini kopen? Dit zijn de voordelen!

De Apple HomePod mini is veel méér dan een speaker. De HomePod mini is een verlengstuk voor in huis. Een centrale hub die van alles regelt: de HomePod maakt jouw dagelijkse activiteiten in huis een stuk eenvoudiger. Benieuwd waarom? Wij vertellen je over alle voordelen van de Apple HomePod mini!

Perfect geluid

De HomePod mini produceert een geluid dat eigenlijk helemaal niet past bij een speaker van dit formaat. Nog geen 85 millimeter hoog en toch een rijke 360-audio. Overal in huis fantastisch geluid dus. Hoe dat kan? De geavanceerde computational audio creëert een helder, zuiver en vol geluid. Dit samen met de vorm van de HomePod mini zorgt ervoor dat waar je de HomePod ook plaatst, het geluid overal perfect tot zijn recht komt. Klein en toch zuiver en krachtig, dát maakt de Apple HomePod mini uniek.

De kracht van eenvoud

De Apple HomePod mini is krachtig in zijn eenvoud. Het verlichte touchoppervlak aan de bovenkant zorgt namelijk voor gemakkelijk gebruik, zodat je binnen no-time kunt beginnen met luisteren. Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? De Apple HomePod mini is simplistisch en gebruiksvriendelijk, zoals je van Apple gewend bent.

Verbind en geniet!

De Apple HomePod mini verbindt eenvoudig met andere HomePods. Zo kun je door meerdere speakers in huis te plaatsen een volledig soundsysteem creëren. En dat niet alleen: je kunt er dan ook voor zorgen dat elke speaker een ander nummer afspeelt. Kies je voor een uniek nummer in elke kamer of wil je het hele huis laten genieten van jouw favoriete afspeellijst? Jij bepaalt!

HomePod mini werkt ook samen met alle verbonden Apple devices. Word je gebeld? Wil je een serie op je Apple TV kijken óf kijk je een film op je Mac? De HomePod mini voorziet jou van het perfecte geluid. En dan nog iets: je kunt zelfs een stereopaar maken door twee HomePod mini-speakers in dezelfde ruimte aan elkaar te koppelen. De ene fungeert dan als linkerkanaal en de andere als rechterkanaal. Oftewel: je eigen thuisbioscoop. Relax, verbind en geniet!

Switch en go

Stel je eens voor: je bent aan het genieten van een interessante podcast en je moet opeens vertrekken. De podcast wil je blijven luisteren, maar nu via je iPhone. Apple regelt de switch voor jou! Houd je iPhone in de buurt van de HomePod mini en de podcast luister je voortaan vanaf je mobiel. Switch en go!

Siri: het nieuwe gezinslid

Siri wordt écht onderdeel van het gezin. Via de HomePod mini herkent Siri de stem van zes gezinsleden. Zodra mama om muziek vraagt, krijgt ze dus een persoonlijk aanbod. Door de feature ‘persoonlijke verzoeken’ herkent Siri een bepaalde stem, wat ervoor zorgt dat de gegevens van diegene opgehaald kunnen worden uit iPhone-apps als berichten, herinneringen en contacten. Uiteraard 100% veilig, dus je privacy is gegarandeerd. ‘’Hey Siri! Draai mijn favoriete nummer!’’

Belangrijke mededeling? Gebruik de intercom

De intercomfunctie is ideaal voor belangrijke mededelingen in huis. Heb je meerdere HomePod mini’s in huis, dan zorgt de intercomfunctie voor een mededeling die in elke kamer te horen is. Vraag Siri een bericht af te spelen in elke kamer of juist in een bepaalde kamer. Schreeuwen? Heen en weer lopen? Verleden tijd met de Apple HomePod mini.

Veilig en betrouwbaar

Veiligheid staat voorop en daarom is de HomePod mini zo ontworpen dat alle persoonlijke gegevens goed beveiligd zijn. Een betrouwbare aanwinst voor in huis dus.

Apple HomePod mini bestellen bij Amac

De Apple HomePod mini koop je eenvoudig bij Amac, met gratis thuisbezorging. Haal jij je HomePod liever af? Ook dat kan, in één van onze Amac Stores.

Amac, Apple Premium Reseller

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 50 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en AirPods is dit dé plek voor al je Apple-aankopen en cadeaus. Het Amac team beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.