Terug naar overzicht

Mac mini

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Bekijk en vergelijk alle Mac mini modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw Mac mini wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

Mac mini kopen

Ben jij op zoek naar de nieuw Mac mini? Dan zit je goed bij Amac. Mac mini (2020) met M1-chip is een kleine desktopcomputer met een behuizing van slechts 3,6 cm hoog en 1,3 kg zwaar. Voeg daar alleen nog een toetsenbord, muis en display aan toe en je kunt razendsnel en geruisloos werken.

Voordelen van een Mac mini (2020) met M1-chip kopen

Mac mini beschikt nu over de nieuwe Apple M1-chip. Dat betekent een tot 3 keer snellere processor, een tot 6 keer snellere grafische processor en een immens krachtige Neural Engine waarmee machine learning tot wel 15 keer sneller gaat. Dit zorgt voor massief snelle prestaties, zonder een massief groot apparaat.

Apple introduceert voor het eerst haar eigen chips in Mac Mini (2020). De Apple M1-chip combineert een CPU (centrale processor) en GPU (grafische processor) samen met miljarden transistoren van 5 nanometer. In combinatie met actieve koeling is Mac mini (2020) de snelste en meest krachtige desktopcomputer ooit.2 De chip bevat 8 processor-cores, waarvan 4 krachtige en 4 energiezuinige.

Mac mini (2020) met M1-chip maakt gebruik van een verbeterde versie van machine learning. Door de 16-core Neural Engine is jouw Mac mini (2020) nog slimmer en sneller. In combinatie met de nieuwe M1-chip zorgt dit voor snelle geautomatiseerde processen. Kortom, jouw Mac mini weet wat jouw favoriete apps en taken zijn en start deze nog sneller op. Door de kracht van de, in huis gemaakte chip van Apple, en de snelle Neural Engine heb je met Mac mini (2020) de krachtigste en snelste Mac-desktop ooit.2

Kies je liever voor een Intel-core Mac mini? Met zijn Intel Core-processors kan de nieuwe Mac mini al je dagelijkse taken met gemak aan. Je kunt kiezen uit een 3,6 GHz quad-core i3- of een 3,0 GHz 6-core i5-processor. Wil je nog meer snelheid? Dan is er ook de 3.2 GHz 6-core i7-processor! Wanneer je echt zware taken wilt uitvoeren op Mac mini, dan kun je deze bij aankoop configureren tot wel 64 GB DDR4-werkgeheugen. Ook kun je jouw Mac mini configureren met 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB en zelfs 2 TB. Ongeacht de hoeveelheid bestanden, foto’s of video’s je wilt opslaan, met Mac mini heb je altijd genoeg opslagruimte. Bovendien maakt Mac mini nu ook gebruik van PCIe-flashopslag, wat vier keer sneller is dan normale SSD-opslaggeheugen. Waar je Mac mini ook voor gebruikt, aan rekenkracht en leessnelheid heb je dus geen gebrek.

Mac mini (2020) met m1-chip aanbevolen voor

Wil je op een betaalbare en vooral makkelijke manier met Mac aan de slag? Dan is Mac mini wat voor jou. Sluit er een toetsenbord, muis en display op aan en je bent klaar voor het grote werk. Daarnaast is Mac mini ook eenvoudig aan te sluiten op je hd-tv. Geniet van films en muziek, surf op het web en bekijk foto’s in de fotobibliotheek, allemaal op een groot en prachtig scherm. Deze veelzijdige desktopcomputer is perfect is om uit te breiden, zo groot of zo klein als jij het wilt. Dankzij het compacte formaat, is Mac mini niet alleen overal in huis te plaatsen, maar ook eenvoudig om mee te nemen.