Terug naar overzicht

Service & Diensten

Reparaties Apple AmacReparatie & Herstel
Als Apple Authorised Service Provider helpen we je graag bij de reparatie van je Apple-product. Bij ons krijg je de kwaliteit die je mag verwachten; wij gebruiken alleen officiële Apple-onderdelen en de beste technici. Onze reparatietijd is kort en je producten zijn bij elke store in te leveren.
Meer informatie
iPhone schermreparatieiPhone-schermreparatie
Het is de nachtmerrie van elke iPhone-gebruiker: een kapot iPhone-scherm. Bij Amac vervangen wij jouw iPhone-scherm voor je. De reparatie wordt uitgevoerd volgens Apple-kwaliteitseisen, met officiële Apple-onderdelen. We garanderen dat jouw Touch ID blijft werken en je behoudt gewoon je fabrieksgarantie! Maak een afspraak of kom langs in onze store.
Meer informatie
iPhone batterij vervangeniPhone batterij vervangen
Wanneer de batterij van jouw iPhone minder dan 75% van zijn oorspronkelijke capaciteit bevat, wordt de processorsnelheid automatisch verlaagd. Jouw iPhone kan hierdoor langer blijven functioneren. Als je echter de oorspronkelijke prestaties weer terug wilt, dan kunnen wij jouw iPhone voorzien van een nieuwe batterij.
Meer informatie
Inruilservice AmacInruilservice
Bij Amac heb je de mogelijkheid om bij aanschaf van een nieuw apparaat, je oude exemplaar in te leveren. Zo hoef jij je oude apparaat niet te verkopen en ontvang je de inruilwaarde als korting op je nieuwe aanschaf. Daarnaast kunnen we je helpen om jouw gegevens veilig te verwijderen.
Meer informatie
Onderhoud bij AmacMacBook waterschade
Het overkomt bijna iedereen weleens: een kop koffie of glas water die over de MacBook gaat. Waterschade repareren is een dure grap of erger: het levert onherstelbare schade op. Bij Amac hebben wij nu een speciaal ontwikkelde machine, die de meest kwetsbare delen van de MacBook spoelt en droogt. Reparatie via deze methode bespaart je een hoop kosten en je behoudt jouw data!
Meer informatie
Onderhoud bij AmacOnderhoud
Het kan zijn dat je het installeren van een nieuw besturingssysteem of nieuwe software liever uit handen geeft. Dan is Amac bij uitstek de ideale plaats om dit te laten doen. De Apple Sales Professionals van Amac voeren achter de schermen in de Amac Stores dagelijks zorgvuldig en toch snel dit soort werkzaamheden uit.
Meer informatie
iMemberiMember
iMember is een service die door Amac wordt aangeboden aan iedereen die een Mac, iPad, iPhone of Apple Watch heeft. Als iMember krijg je persoonlijke hulp en advies tijdens het gebruik van je Apple-apparaat; vanaf het installeren tot en met het realiseren van concrete projecten.
Meer informatie
Trainingen Mac en iPadiLearn bij Mac & iPad
Amac organiseert wekelijks een 'Ontdek je Mac' en 'Ontdek je iPad' iLearn. Maak kennis met het besturingssysteem, de handige functies en verschillende applicaties. Bij aanschaf van een nieuwe Mac of iPad ontvang je een voucher waarmee je gratis aan deze iLearn deelneemt.
Meer informatie
Amac GiftcardAmac Giftcard
Weet je niet welk cadeau je moet geven? Of wil je iemand graag een stap dichterbij zijn of haar Apple-droomproduct brengen? Geef dan een Amac Giftcard! Zet er een bedrag naar keuze op en verras wie je maar wilt. De Amac Giftcard is verkrijgbaar in een Amac Store bij jou in de buurt.
Meer informatie
Screenprotector serviceScreenprotector aanbrengen
Vind jij het lastig om een screenprotector recht en zonder luchtbelletjes op je iPhone te plaatsen? Bij Amac helpen we je graag hiermee. Amac biedt een unieke service in samenwerking met Belkin, waarbij we de Belkin TrueClear Pro Screenprotector professioneel voor je installeren terwijl je wacht.
Meer informatie
Amac verzekeringenVerzekeringen
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij Amac kan je jouw Mac, iPad, iPhone en Apple Watch voordelig laten verzekeren. Je voorkomt hiermee hoge kosten veroorzaakt door ongelukken en schade, zoals vallen, stoten, kortsluiting, vocht en diefstal. Ook kan je jouw iPhone extra laten verzekeren tegen fraude en misbruik.
Meer informatie
Open BoxOpen Box
Een Open Box-product is een artikel dat eerder in de winkel als demomodel heeft gestaan of door een klant is geretourneerd. Om in aanmerking te komen voor herverkoop, wordt het artikel eerst door onze technische dienst gecontroleerd en mag er hooguit lichte cosmetische schade aan het product zitten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het product technisch in orde is.
Meer informatie