Terug naar overzicht

Audio

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 16
 6. 17

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 16
 6. 17

Wil jij oortjes kopen of een hoofdtelefoon kopen? Wanneer je een hoofdtelefoon of speaker online koopt bij Amac, wordt deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om de koptelefoon of luidspreker gratis af te halen in één van onze 50 stores.

Koptelefoons en speakers kopen bij Amac

Wil jij een koptelefoon kopen of speakers kopen? Dan zit je goed bij Amac. Met het grote assortiment aan draadloze speakers, bedrade speakers, bluetooth koptelefoons en bluetooth oordopjes vind jij altijd de speaker of koptelefoon die bij jou past. Zo geniet je in de trein van een koptelefoon met noise cancelling en heb je thuis plezier van een speaker met ruimtevullend geluid. Op deze pagina ontdek je verschillende hoofdtelefoons en speakers.

Voordelen van een koptelefoon of speaker

Ben jij op zoek naar een draadloze luispreker of een draadloze koptelefoon? Dan heb je bij Amac genoeg keuze. Het voordeel van draadloze oordopjes of een bluetooth hoofdtelefoon is dat je niet meer vast zit aan je telefoon. Je verbindt ze via bluetooth aan je telefoon, Apple TV of computer en geniet direct van jouw draadloze luisterervaring.

Wil jij het liefst in je eentje luisteren naar muziek, zonder dat mensen om je heen mee genieten? Dan zijn (draadloze) oordopjes of een (draadloze) hoofdtelefoon misschien wat voor jou.

Koptelefoons zijn er in verschillende formaten en soorten:

 • Over-ear koptelefoons of on-ear koptelefoons. Een over-ear koptelefoon valt precies over jouw oren. Zeg maar vaarwel tegen vervelende geluiden van buitenaf. On-ear koptelefoons zijn vaak kleiner van formaat en vallen op het oor.
 • Koptelefoons met microfoon zorgen ervoor dat je ongestoord kunt bellen terwijl jij jouw headphones of oortjes blijft gebruiken. Ook maakt dit de koptelefoon geschikt voor gamen waarbij je met andere spelers kunt communiceren.
 • Koptelefoons met (active) noise cancelling zorgen voor een ongestoorde luisterervaring. De koptelefoon onderdrukt geluiden van buitenaf, zodat jij de ultieme luisterervaring krijgt zonder gestoord te worden door ruis.

Om de beste koptelefoon of beste luidspreker te vinden moet je nagaan wat jij fijn vindt aan een koptelefoon of speaker, zodat je zeker weet dat je ultiem geniet van de muziek.

Draagbare speakers zijn ideaal voor het luisteren van muziek op verschillende locaties. Met de lange batterijduur van de verschillende speakers geniet jij de hele dag van jouw favoriete nummers. Plaats de draadloze boxen in een hoek van je woonkamer en geniet van ruimtevullend geluid of neem jouw draagbare speaker mee naar een feestje of op vakantie. Er is keuze uit kleine speakers en grote speakers, zodat je een goede speaker kunt vinden voor jouw huis of voor in je tas.

Bedrade speakers zijn vaak groter van formaat. Hierdoor zitten er vaak meer tweeters en woofers in de speaker, wat zorgt voor een voller geluid met meer lagen. Sommige bedrade speakers zijn zelfs af te stellen op jouw ruimtes met speciale apps.

Audio apparatuur aanbevolen voor

Wil jij eindeloos muziek luisteren met draadloze oortjes, een goede draadloze koptelefoon of een van de (draadloze) speakers? Dan is de audio apparatuur van Amac wat voor jou. Neem ze mee naar iedere gewenste locatie en geniet urenlang van jouw favoriete muziek. Dankzij de lange batterijduur hoef jij jouw luidspreker of oortjes niet snel op te laden.