Terug naar overzicht

iPhone 11

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle iPhone 11 modellen. Bestel hier jouw iPhone 11 zonder abonnement en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone 11 wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

iPhone 11 kopen of iPhone 11 Pro kopen doe je bij Amac

Wil jij een iPhone 11 Pro of iPhone 11 kopen? Dan ben je aan het goede adres bij Amac. iPhone 11 bevat veel snufjes van zijn sterke grote broers, iPhone 11 Pro en iPhone 12 Pro Max. Denk hierbij aan de verbeterde 12 megapixelcamera met ultragroothoeklens, een voorkant van volledig scherm en de A13 Bionic-chip. iPhone 11 heeft een prachtig LCD-beeldscherm. Wil je een stapje omhoog vanaf iPhone 11? Dan kies je voor iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max. Deze hebben dezelfde prachtige camera, maar iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max doen daar nog een schepje bovenop met een extra telelens.

Ook zien we geen LCD-scherm bij iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, maar het fantastische OLED-beeldscherm. iPhone 11 Pro gaat tot vier uur langer mee dan zijn voorganger – en de iPhone 11 Pro Max zelfs vijf uur!1 En dankzij de snellaadfunctie laad je jouw iPhone 11 Pro voor 50% op in slechts 30 minuten. iPhone 11 is ook voorzien van een snellaadfunctie, waardoor je jouw iPhone 11 voor de helft kunt opladen in slechts 30 minuten. (Een snellader is optioneel los verkrijgbaar).

iPhone 11 Pro of iPhone 11 bestellen in verschillende kleuren

Wil je een iPhone 11 bestellen? Dan kies je voor een stijlvol design met Liquid-Retina-display en kun je kiezen uit verschillende prachtige kleuren. iPhone 11 is verkrijgbaar in geel, groen, paars, wit, zwart en PRODUCT(RED). iPhone 11 komt in drie verschillende opslagcapaciteiten: 64GB, 128GB en 256GB.

Kies je voor iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Dan kies je uit de kleuren spacegrijs, zilver, goud én middernachtgroen. iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max komen in de opslagmogelijkheden van 64GB, 256GB en zélfs 512GB.

Tot slot zijn alle iPhone 11-modellen spat-, water- en stofbestendig volgens de IP68-bestendigheidsnorm.2 Dat betekent dat iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max tot 30 minuten lang onder water kunnen blijven tot een diepte van 4 meter. Daarbij hoef je niet bang te zijn wanneer je door een flinke regenbui loopt of hem per ongeluk in het zwembad laat vallen.

iPhone 11 Pro en iPhone 11 ontgrendel je met Face ID

Je ontgrendelt iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max simpel met Face ID of een door jou opgeslagen toegangscode. Om vanuit een app terug te gaan naar het beginscherm, veeg je met een vinger vanaf de onderste rand van je iPhone 11 of iPhone 11 Pro naar boven. Face ID herkent jouw gezicht door middel van 30.000 onzichtbare meetpunten. Daarnaast leert jouw iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max jou steeds beter kennen. Dit komt door de realtime machine learning. Groei je een lange baard, begin je met het dragen van een bril of heb je iets te lang in de zon gelegen? Geen probleem voor iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Jouw iPhone wordt iedere dag een stukje slimmer.

iPhone 11 Pro- en iPhone 11-camera’s maken prachtige foto’s en video’s

Het 12-megapixel dual-camerasysteem van iPhone 11 heeft een diafragma van slechts f/1.8, zodat je ook bij weinig licht fantastische foto’s kunt maken. Het diafragma zorgt ook voor een prachtig scherptediepte-effect. En dankzij de ultragroothoeklens van je iPhone 11 heb je 4 keer meer beeldbereik dan met een reguliere camera. Daarbij kun je met de ultragroothoeklens van dichtbij je hele onderwerp op de foto krijgen. Ook neem je met iPhone 11 levensechte en supervloeiende 4K-video’s op in de fijnste details. Je kunt namelijk 4K-video schieten met uitgebreid dynamisch bereik en videobeeld-stabilisatie, allemaal in 60 fps. Je hebt ook meer creatieve vrijheid, want dankzij de ultragroothoeklens op je iPhone 11 heb je 4 keer meer beeld en kun je gebruikmaken van veelzijdige nieuwe bewerkings-tools. En met de 12-megapixel TrueDepth-camera aan de voorzijde kun je de leukste videoselfies in slowmotion maken in maar liefst 120 beelden per seconde.

Aan de andere kant hebben we iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Je kunt het bijna niet voorstellen, maar deze modellen zijn beide voorzien van niet één, niet twee maar drie cameralenzen! iPhone 11 Pro heeft een telelens (f/2.0), groothoeklens (f/1.8) én een ultragroothoeklens (f/2.4). Het lage diafragma van alle drie de lenzen zorgen overigens voor een prachtig scherptediepte-effect, net als bij iPhone 11, alleen dan nét een stapje verder. Daarnaast is de scherptediepte na het maken van de foto nog aan te passen dankzij de nieuwe diepteregeling. Naast de groothoeklenzen zijn iPhone 11 Pro en Pro Max ook voorzien van een telelens met 2x optische zoom en 10x digitale zoom, die we niet zien in iPhone 11. Hiermee kun je ook op afstand jouw onderwerp mooi en scherp in beeld krijgt. Daarbij kun je met de ultragroothoeklens zelfs van dichtbij je hele onderwerp op de foto krijgen.

iPhone 11 Pro prijs en iPhone 11 prijs lopen aardig uit elkaar

iPhone 11 bestellen of gewoon benieuwd naar de prijs? De iPhone 11-prijs is afhankelijk van hoeveel opslaggeheugen je kiest. Maak je veel foto’s en video’s? Kies dan wellicht voor een iPhone 11 met 256GB opslag. Gebruik je je iPhone 11 vooral veel streamingdiensten als Netflix, Apple Music en Spotify? Dan is het beter om voor de 64GB-versie te kiezen.

Wil je een iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max bestellen en ben je benieuwd naar de prijs? De iPhone 11 Pro-prijs is afhankelijk van het schermformaat en de hoeveelheid opslaggeheugen. Maak je aan de lopende band foto’s en 4K-video’s en heb je het liefst je complete muziekbibliotheek op jouw iPhone 11 Pro? Of wil je op je telefoon graag naar films of series kijken? Dan is de iPhone 11 Pro Max met 512 GB opslaggeheugen de beste keuze. Als je echter veel gebruikmaakt van streamingdiensten als Netflix en Apple Music, dan is de iPhone 11 Pro 64 GB een beter (én voordeliger) alternatief. Op deze pagina vind je de iPhone 11-prijs, iPhone 11 Pro-prijs en iPhone 11 Pro Max-prijs die het meest actueel is.

1. T.o.v. iPhone Xr. Alle informatie over batterijen is afhankelijk van netwerkconfiguratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen door een Apple serviceaanbieder. Batterijduur en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van gebruik en instellingen.

2 iPhone 11 is spat‑, water‑ en stof­bestendig en voldoet aan bestendigheids­norm IP68 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 2 meter diep, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stof­bestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.