Terug naar overzicht

AirPods

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 4
 6. 5

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 4
 6. 5

Apple AirPods kopen bij Amac

Wil je graag Apple AirPods kopen of ben je op zoek naar AirPods-accessoires? Bij Amac hebben we een ruim assortiment van AirPods en bijbehorende Air-Pods accessoires. Denk aan hoesjes voor de (draadloos oplaadbare) AirPods-case of covers voor de AirPods zelf, zodat ze beter in jouw oren blijven zitten. Natuurlijk kun je bij Amac ook de AirPods of AirPods 2 kopen!

Voordelen van AirPods kopen

Apple AirPods zijn in slechts een paar jaar tijd een bekend begrip geworden. Waar je ook bent, je loopt altijd wel iemand tegen het lijf die Apple AirPods in heeft. Zelfs twee jaar na de onthulling hebben de AirPods nog een flinke populariteitsboost gekregen. Door de wereldwijde belangstelling waren ze zelfs een tijdje niet meer verkrijgbaar!

AirPods zijn draadloze oordopjes gemaakt door Apple. Met deze oordopjes luister je naar jouw favoriete muziek via Apple Music of andere streamingdienst. Ook hebben beide AirPods ingebouwde microfoons zodat je naast muziek luisteren ook telefoongesprekken kunt voeren. Daarnaast kun je, door twee keer op een van de twee AirPods te tikken, Siri activeren. Ook zijn beide generatie AirPods voorzien van infraroodsensoren. Deze detecteren wanneer je een AirPod in- of uitdoet. Stel je luistert naar muziek en een vriend(in), bekende of collega geeft je een tikje op je schouder, hoef je niet eerst je telefoon erbij te pakken om de muziek te pauzeren. Wanneer je een AirPod uitdoet, stopt de muziek automatisch en wanneer je hem weer in je oor doet wordt de muziek weer hervat. Je mist hierdoor dus nooit meer een moment – dus óók niet dat leuke refrein van jouw favoriete meezingnummer!

AirPods 2: dezelfde AirPods, alleen nét iets beter

Naast de AirPods kun je bij Amac ook de nieuwe AirPods bestellen. Tweeënhalf jaar na de release van de AirPods vond Apple het tijd worden om de geliefde draadloze oordopjes een update te geven. De tweede generatie AirPods 1, in de volksmond ook wel AirPods 2 genoemd, ziet er van buiten praktisch hetzelfde uit als zijn voorganger. Van binnen zijn er echter tóch nog een paar dingen aangepast. Zo is de W1-chip van de eerste generatie AirPods vervangen door een krachtigere H1-chip. Deze zorgt ervoor dat de nieuwe AirPods nóg sneller koppelen met jouw iPhone, iPad, Mac of ander bluetooth-apparaat. Naast de AirPods is ook de bijbehorende oplaadcase vernieuwd. De case, waarmee je de AirPods meerdere keren volledig kunt opladen, heeft nu ook een draadloos oplaadbare variant. Als je dus al een qi-lader hebt liggen voor jouw iPhone of ander smartphone, kun je deze ook gebruiken om de AirPods-case op te laden. Je hoeft hem alleen maar op de mat te leggen en het groene lampje aan de voorzijde begint meteen te branden, dus laat het opladen maar beginnen!

Handsfree bellen met “Hey Siri!”

Moet je overigens vaak je handen vrijhouden maar toch telefonisch bereikbaar zijn, dan zijn de tweede generatie AirPods een beter alternatief. Waarbij je met de eerste generatie op een van de twee AirPods moet tikken om Siri te activeren, hoef je bij AirPods 2 slechts alleen “Hé Siri.” te zeggen. Ideaal wanneer je voor je werk veel in de auto zit of net even je handen vol hebt. En net als zijn voorgangers gaan volledig opgeladen AirPods 2 circa 5 uur lang muziek mee luisteren, maar in combinatie met de (draadloze) oplaadcase kun je met gemak 24 uur ertegenaan!

AirPods-accessoires kopen bij Amac

Naast Apple AirPods zelf kun je bij Amac ook AirPods-accessoires kopen. Zo hebben we onder andere beschermhoezen die jouw AirPods-case meer bescherming en persoonlijkheid geven. Wij hebben verschillende soorten in ons assortiment; van stoot- en krasbestendige rubberen hoezen tot aan stijlvolle leren cases. Ook kun je hier hoesjes, straps of zogenaamde ‘pads’ vinden voor de AirPods zelf. Met name de pads zijn populaire AirPods-accessoires en zorgen ervoor dat jouw AirPods beter blijven zitten tijdens het sporten, zoals hardlopen of fietsen. Ook als je minder goed van AirPods kunt genieten omdat ze niet goed blijven zitten of constant uit jouw oren vallen, zijn de pads of hooks onmisbare accessoires. Daarnaast verminderen de pads de tussenruimte, zodat je nog beter kunt genieten van je favoriete muziek. Kortom, de handigste AirPods-accessoires kopen doe je bij Amac!

AirPods aanbevolen voor

Zit je er iedere keer weer tegenop om jouw oordopjes uit jouw broek- of jaszak te halen, om vervolgens eerst vijf minuten bezig te zijn om alles uit de knoop te halen? Dan is een paar Apple AirPods de perfecte oplossing hiervoor. Dit zijn draadloze oordopjes die, dankzij het innovatieve design van Apple, geweldig geluid produceren. AirPods zijn daarbij perfect voor alledaags gebruik, of je nou in de bus zit of in de stad loopt. Maar ook voor zakelijk gebruik zijn ze ideaal. Vooral als je regelmatig een call hebt met een klant of contactpersoon, kun je eenvoudig schakelen tussen jouw werkzaamheden. Word je opeens door iemand gebeld? Een tapje op de AirPod en die belangrijke belafspraak gaat meteen van start. Kortom, of je nou draadloze bluetoothoortjes nodig hebt voor privé of zakelijk gebruik, AirPods maakt alles net even een stuk makkelijker voor je. Daarbij sluiten ze perfect aan op het hele Apple-ecosysteem, dus AirPods koppelen met een iPhone, Apple Watch of Mac gaat in een vingerknip. 1

Apple AirPods bestellen bij Amac

Koop jij Apple AirPods, AirPods 2 of AirPods-accessoires bij Amac, dan worden deze gratis thuisbezorgd. Ook kun je ervoor kiezen jouw bestelling af te halen in een van onze Amac Stores.

1. Om Apple AirPods 2 te gebruiken heb je een iOS-apparaat nodig met iOS 12.2 of hoger, óf een Apple Watch met watchOS 5.2 of hoger.

Bekijk en vergelijk de verschillende AirPods modellen en uitvoeringen. Bestel jouw AirPods en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Wanneer je AirPods bestelt bij Amac, worden deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om AirPods gratis op te halen in één van onze 50 stores.