Terug naar overzicht

Apple TV accessoires

Bekijk en vergelijk alle Apple TV accessoires. Bestel jouw Apple TV accessoire en deze wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis af in één van onze 50 stores.

Apple TV accessoires kopen bij Amac

Ben jij op zoek naar Apple TV accessoires? Dan zit je goed bij Amac. Met de accessoires voor Apple TV speel jij eindeloos en veilig je favoriete games, sluit je het Apple TV kastje aan op jouw televisie of zorg je voor een nieuwe Apple TV remote in huis. Kies voor een accessoire van Belkin, SteelSeries of ga voor accessoires van Apple.

Voordelen van de Apple TV accessoires

Apple TV aansluiten is de eerste stap van het in gebruik nemen van Apple TV. In de doos zit geen HDMI-kabel meegeleverd, die wel nodig is voor het aansluiten van Apple TV. Met de HDMI-kabel van Belkin sluit jij het Apple TV kastje gemakkelijk aan. Daarna geniet je van Apple TV apps uit de App Store. Zo download je de vetste games en de handigste apps om jouw televisie om te toveren tot de nieuwe dimensie van televisie kijken.

Games spelen kan je doen met Apple TV remote. Deze remote is licht, klein en je laat ‘m niet makkelijk vallen. Mocht je een extra remote in huis willen, dan is Apple TV Siri Remote ook los verkrijgbaar. Mocht je willen gamen met een echte controller, dan is de SteelSeries Nimbus draadloze gamecontroller echt wat voor jou.

Deze gamecontroller geeft de ultieme game-ervaring door de verschillende knoppen en effecten die in de controller verwerkt zijn. Speel uren lang draadloos jouw favoriete game op Apple TV en laadt de controller daarna binnen no-time weer op.

Apple TV accessoires aanbevolen voor

Wil jij een extra toevoeging aan jouw Apple TV? Dan zit je goed met de accessoires voor Apple TV. Sluit Apple TV aan, stel je remote veilig of geniet van de vetste games.