Terug naar overzicht

Incase

Incase

Incase

Het in 1997 opgerichte Incase is gedreven om het beste design te leveren. Daarbij stellen zij hoge eisen aan de bescherming en mobiliteit van hun producten. Incase richt zich erg op Apple-producten, waardoor ieder hoesje perfect past en de beste bescherming biedt aan jouw iPhone, iPad of MacBook.

Cases en sleeves

Ben jij op zoek naar een manier om jouw MacBook ultiem te beschermen en er goed uit te laten zien? Dan zijn de sleeves en cases van Incase voor jou. Vervoer jij jouw MacBook vaak? Maak dan gebruik van een sleeve. Deze strakke en stijlvolle sleeves hebben een gevoerde binnenkant, waardoor jouw device extra goed wordt beschermd. Dankzij de makkelijke en veilige ritssluiting of magnetische sluiting, beschadigt jouw MacBook niet. Een sleeve is handig wanneer jij jouw MacBook tijdens het gebruik ervan wilt beschermen. Met een perfecte pasvorm, ventilatiegaatjes aan de onderkant en rubberen pootjes ben je van alle gemakken voorzien.Toon meer

Incase ontwerpt Apple-accessoires met bescherming en mobiliteit als uitgangspunt. De ontwerpers van het Amerikaanse bedrijf gebruiken nauwkeurige ontwerp-protocollen, die ervoor zorgen dat de producten voortdurend beter worden en zo voldoen aan de behoeften van creatieve professionals. Door innovatie én nieuwe bouwtechnieken en materialen, hebben de producten een lange levensduur.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3