Terug naar overzicht

iMac 24-inch

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 15
 6. 16

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 15
 6. 16

Bekijk en vergelijk alle iMac 24 inch (2021)-inch modellen met 4,5K-scherm. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iMac 24-inch wordt gratis thuisbezorgd of haal ‘m gratis op in één van onze 50 winkels.

iMac 24 inch kopen

Ben jij op zoek naar een Apple iMac 24 inch? Dan zit je goed bij Amac. De 24-inch is een echte all-in-one desktopcomputer - de dunste ooit. Met de enige echte Apple M1-chip in alle 24-inch iMac-modellen, is dit de ultieme iMac voor het werk, school of gewoonweg voor de dagelijkse bezigheden.

Voordelen van het kopen van een iMac 24 inch

Het oogverblindende design van iMac heeft zich uitgebreid naar verschillende prachtige kleuren, zodat elke iMac de show steelt, waar je deze ook neerzet. Deze all-in-one Mac staat schitterend op je bureau en neemt met zijn design extreem weinig ruimte in. Het 24-inch model is er in twee varianten: de M1 8C-CPU & 7C-GPU of de 8C-CPU & 8C-GPU. Dit houdt in dat de iMac een 8-core centrale processor heeft en een 7-core grafische processor of juist twee 8-cores.

Specificaties van iMac 24 inch

De 24-inch iMac is sneller en krachtiger dan ooit en voorzien van de enige echte Apple M1-chip.

De normale 24-inch is standaard voorzien van:

 • Een M1 8C-CPU & 7C-GPU
 • 8GB M1-chip werkgeheugen, welke uit is te breiden tot 16GB
 • 256 GB SSD, welke uit te bereiden is tot een 2TB SSD

De premium versie van 24-inch iMac is standaard voorzien van:

 • Een M1 8c-CPU & 8C-GPU
 • 8GB M1-chip werkgeheugen, welke uit is te breiden tot 16GB
 • 256 GB SSD, welke uit is te breiden tot een 2TB SSD

Met deze specificaties gaat het spelen of maken van games, het afspelen van of produceren van video’s en alle andere grafische intensieve toepassingen soepeler en indrukwekkender dan ooit. Ook dagelijkse taken als teksten schrijven, e-mails lezen, internetten of foto’s bekijken gaan met het grootste gemak.

Aansluitingen op iMac 24 inch

Het standaard iMac 24 inch-model is voorzien van twee Thunderbolt 3-poorten, waarmee je meerdere Thunderbolt-apparaten aansluit of razendsnel bestanden op een Thunderbolt 3-schijf zet. De Premium-versie van de 24-inch iMac beschikt over vier Thunderbolt-3-poorten. Via afzonderlijk verkrijgbare adapters en het gebruik van verschillende iMac-accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw 24-inch iMac.

Een compleet nieuw design

De iMac 24 inch is nu verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Zo kun je de basis iMac 24 inch kopen in de prachtige kleuren blauw, grijs, groen en roze. Het premium-model kun je nog uitgebreider configureren met de kleuren blauw, grijs, groen, oranje, roze paars en geel.

iMac 24 inch aanbevolen voor

iMac 24 inch is perfect voor dagelijkse werkzaamheden, creatieve vormgeving en bewerking. Deze iMac is snel genoeg voor bijvoorbeeld professionele video-en fotobewerking, professionele muziekbewerking en 3D-vormgeving. Ook de dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerken, het maken van spreadsheets en presentaties, e-mailen, internetten en films kijken zijn perfect te doen. iMac 24 inch wordt standaard geleverd met een draadloze muis en toetsenbord.