Terug naar overzicht

iPhone 12

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle iPhone 12-modellen. Bestel hier jouw iPhone 12 en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

Nieuw: de paarse iPhone 12

iPhone 12 is nu ook te koop in een nieuwe trendy kleur. Voorheen zagen we iPhone 12 alleen in het zwart, wit, PRODUCT(RED), blauw en groen. Nu kun je iPhone 12 ook bemachtigen in een gloednieuwe kleur. Voor het eerst heeft Apple een paarse iPhone gelanceerd! De paarse iPhone 12 is alles wat je gewend bent van iPhone 12, alleen dan met een nieuw jasje.

iPhone 12 kopen

iPhone 12 is een geheel vernieuwde iPhone, met alles wat je van de nieuwste iPhone verwacht, en meer. iPhone 12 heeft een nieuw design, hij is weer meer geavanceerd heeft natuurlijk de ongekende mogelijkheden voor een ultiem gebruikersgemak, waar wij in ieder geval naar uit hebben gekeken. Flinterdun, lichtgewicht en toch oersterk. iPhone 12 heeft het allemaal.

De koning voor dagelijks gebruik

Ben jij van plan om een iPhone 12 te kopen? Ben je toe aan een nieuwe iPhone of begin je net in het Apple-ecosysteem te rollen? Dan is iPhone 12 de perfecte keuze. iPhone 12 kopen doe je al voor een mooie prijs bij Amac. Dit model is het minder uitgeruste broertje van iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Dit neemt niet weg dat iPhone 12 een uitstekende smartphone is om aan te schaffen, vooral als je een ‘gewoon’ sterke iPhone wil.

  • De beste keuze voor licht dagelijks gebruik
  • Geen fotofanaat? iPhone 12 is dan de goede keuze voor jou

iPhone 12 kopen doe je bij Amac

iPhone 12 heeft een scherm van 6,1 inch. Hiermee is de nieuwste iPhone net zo groot als iPhone 12 Pro. Er zit wel een verschil tussen de twee. iPhone 12 is namelijk net iets minder ‘Pro’ als de daadwerkelijke iPhone 12 Pro.

Laat je hierdoor niet afschrikken. Ben jij iemand die veel op WhatsApp, Instagram of TikTok te vinden is? Dan is iPhone 12 een perfecte Apple iPhone voor jou. Geen poespas, maar een iPhone van Apple die doet wat het moet doen.

Waanzinninge specificaties

Als we iPhone 12 onder de loep leggen zien we veel moois. Zo zien we dezelfde A14-chip als bij iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Hierdoor is iPhone 12 net zo sterk als de topmodellen Apple iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Het model is ook 16 procent lichter dan zijn voorganger, waardoor je bijna zou vergeten dat je een iPhone op zak hebt.

De smartphone heeft een dubbele camera op de achterkant, waarmee je prachtige scherpte-diepte-effecten kunt vastleggen. Alle nieuwe iPhones uit 2020 krijgen een nieuwe schermtechnologie. Deze heet ‘Ceramic Shield’. Door deze nieuwe technologie is iPhone 12 tot 4 keer sterker geworden. Wees dus niet bang als je jouw iPhone een keer laat vallen. Jouw nieuwe iPhone kan hier echt wel tegen.

  • iPhone 12 is net zo sterk als iPhone 12 Pro
  • 16 procent lichter dan iPhone 11
  • Dubbele camera
  • Tot vier keer sterker scherm

iPhone 12 is nu ook te koop in een nieuwe schitterende kleur. Voorheen zagen we alleen zwart, wit, PRODUCT(RED), blauw en groen. Nu kun je iPhone 12 ook bemachtigen in de gloednieuwe paarse kleur. De paarse iPhone 12 is alles wat je gewend bent van iPhone 12, met een nieuw jasje.

De keuze is reuze

iPhone 12 brengt een aantal variaties met zich mee. Zo kun je het model wel nog kopen met 64 GB opslag. iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max beginnen bij 128 GB. Verder dan dat gaat het tot 128 GB en 256 GB opslagcapaciteit bij iPhone 12.

iPhone 12 komt ook in verschillende prachtige kleuren. Zo vind je altijd een iPhone die bij jouw stijl past. Je kunt de nieuwste iPhone kopen in het zwart, wit, PRODUCT(RED), blauw en groen. Je kunt iPhone 12 nu ook kopen in de prachtige paarse kleur, waardoor je overal de show steelt.